Θα κάνει το 11 στα 11 η Ρίβερ;

images

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σημερα στην Αργεντινή με τις αναμετρήσεις της Μπόκα με την Ολίμπο και της Ρίβερ Πλέιτ με την Τίγκρε να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Τίγκρε με σκοπό να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις. Όλα της πάνε ρολόι καθώς την Τετάρτη κέρδισε στο 92ο λεπτό την Γοδόι για το κόπα Σουνταμερικάνα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει χάσει στα τελευταία 10 εντός έδρας ματς. Ο τεχνικός Γκαγιάρδο δεν ανακοίνωσε ενδεκάδα αλλά πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες ανεξαρτήτως κούρασης και αναμένεται να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Οι φιλοξενούμενοι που μετά και την λευκή ισοπαλία κόντρα στη Κίλμες είδαν το τεχνικό της ομάδας Φαμπιάν Αλέγκρε να υποβάλει τη παραίτησή του. Στις τελευταίες δηλώσεις του εξέφρασε και τα παράπονα του λέγοντας, «Αν και κράτησα την ομάδα στην κατηγορία, ένιωθα την αμφισβήτηση από μέσα. Έδινα εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι».
Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Φαμπιάν Κάστρο. Εξέτισε ο στόπερ Κανούτο, ενώ αποθεραπεύτηκε ο μέσος Αρσούρα.

Εκτίμηση: Η Ρίβερ Πλέιτ πιστεύω θα κερδίζει από το πρώτο ημίχρονο, άρα θα πάω με το 1/1 με απόδοση 2,25.

Στο άλλο ματς η Όλιμπο φιλοξενεί τη Μπόκα, οι γηπεδούχοι έφεραν 1-1 με τη Λανούς σε ένα ματς που δεν φαινόταν ότι θα μπορούσαν να αποκομίσουν θετικό αποτέλεσμα. Εξέτισε ο πρώτος της σκόρερ Μπόρχα (όλα με πέναλντι) , ο μέσος Μπλάνκο και αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα.

Στον αντίποδα η Μπόκα παρουσίασε τέλειως διαφορετικό πρόσωπο στο τελευταίο ματς κόντρα στην αήττητη μέχρι τότε Βελέζ κερδίζοντας την με σκορ 3-1, στο ντεμπούτο του Αρουαμπαρένα στη θέση του τεχνικού. Μάλιστα την Πέμπτη συνεχίστηκε η ανάκαμψη καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας για το κόπα Σουνταμερικάνα με σκορ 1-1 στην έδρα της Ροζάριο. Ο νέος τεχνικός δήλωσε, «Οι παίκτες τα έκαναν όλα, κανείς προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε δυο μέρες». Επιστρέφει από την εθνική ο πολύτιμος χαφ Γκάγκο, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο καλός αριστερός μπακ Ινσούα.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι η Μπόκα θα συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και για αυτό θα επιλέξω το 2DNB με απόδοση 2,05. 

Επίσης σήμερα διεξάγονται και τα εξής ματς: Γοδόι Κρουζ- Ντεφένσα Χουστισία, Ροζάριο Σεντράλ- Σαν Λορέντζο και Ρασίνγκ Κλούμπ- Λανούς.

Σε ενδιαφέρει