Η επιστροφή του Αναστασιάδη

Η επιστροφή του Αναστασιάδη

Η Σούπερ λιγκ συνεχίζεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις. Ενδιαφέρον ματς σήμερα στη Κρήτη με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Πάοκ. Ο νυν προπονητής του Πάοκ Άγγελος Αναστασιάδης τις προηγούμενες δυο σεζόν έσωσε την ομάδα του Πλατανιά από τον υποβιβασμό. Τη πρώτη αγωνιστική αν και καλύτερος από τον Ατρόμητο γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος διευκρίνισε, «Χρειαζόμαστε χρόνο, είμαστε μια νέα ομάδα. Το σύστημά μας (έπαιξε με 5-3-2) δεν είναι τόσο αμυντικό όσο κάποιοι νομίζουν, ανάλογα με τον αντίπαλο μπορεί να γίνει και πιο επιθετικό. Στα αγωνιστικά για το σημερινό ματς είναι τιμωρημένος ο μπακ Ζουμπουλάκης. Έτοιμος ο μπακ Κουλιμπαλί ενώ εκτός έμεινε ο τερματοφύλακας Ολίμπα που δεν αγωνίστηκε ούτε στη πρεμιέρα.
Πιθανή ενδεκάδα(4-4-2): Περιστερίδης – Αποστολόπουλος, Μπανανά, Δημήτρης, Νέπλιακ – Μενδρινός, Αγκιλέρα, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης – Ναζλίδης, Τσουράκης.
Ο Πάοκ έκανε την πρώτη του καλή εμφάνιση φέτος, κερδίζοντας με 4-0 στον επαναληπτικό του Europa league τη Ζίμπρου και σφράγισε την πρόκριση του στους ομίλους του Europa league . Στη πρεμιέρα απώλεσε βαθμούς μέσα στην έδρα του καθώς ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στη Καλλονή. Τα κενά του είναι πασιφανή και θα κινείται για παίκτες μέχρι τη τελευταία στιγμή. Πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα ο Δ. Παπαδόπουλος ενώ κινείται για το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Μπαρόνι και βολιδοσκοπεί τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού Μακούν. Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Περέιρα, πρόεκυψε πρόβλημα με τον Κίτσιου ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Παραμένουν τραυματίες ο μπακ Κωνσταντινίδης και ο χαφ Γκολάσα. Εξέτισε ο Αθανασιάδης και είναι έτοιμος και ο χαφ Σαββίδης.
Πιθανή ενδεκάδα(4-2-3-1): Γλύκος – Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος – Τζιόλης, Κάτσε – Σαλπιγγίδης, Μακ, Μάρτενς – Αθανασιάδης.

Εκτίμηση: Πιστεύω ότι ο Πάοκ θα είναι κουρασμένος από την Πέμπτη και το γήπεδο των «Περιβολιών» δεν είναι εύκολη έδρα. Θα αγοράσω το 1 τελικό με απόδοση 4.

Το ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία του σημερινού προγράμματος είναι αυτό ανάμεσα στο Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Ο γηπεδούχος θα υποδεχτεί στην άδεια Λεωφόρο (λόγω τιμωρίας) τον Πανιώνιο και ευελπιστεί να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Στη πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Κατάφερε να πετύχει δεύτερη σερί νίκη για το Europa league καθώς κέρδισε και εκτός έδρας με 1-2. Με δυο νίκες (4-1 εντος 1-2 εκτός) κέρδισε τη πρόκριση στους ομίλους του Europa league. Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός του Μπέργκ ο οποίος θα απουσιάσει για δυόμισι μήνες από την ενεργό δράση. Τουλάχιστον υπάρχουν και ευχάριστα καθώς ο Πέτριτς επιστέφει από τραυματισμό νωρίτερα από ότι υπολόγιζαν, έτσι μοναδικός απόντας πέρα του Μπέργκ είναι ο Χουχούμης. Επανέρχονται ο Κουτρουμπής, ο Κλωναριδής και ο Λαγός.
Πιθανή ενδεκάδα(4-3-3): Κοτσόλης – Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο – Ζέκα, Μέντες, Μπούι – Κλωναρίδης, Καρέλης, Ντίνας.
Ο «Ιστορικός» στην πρεμιέρα νίκησε εντός έδρας τον Εργοτέλη σε ένα πολύ ωραίο ματς, με σκορ 2-1. Παρουσιάστηκε τελείως διαφορετικός από πέρσι με ένα νεανικό σύνολο το όποιο φάνηκε ότι έχει προβλήματα απειρίας, άλλα ποντάρει πολλά στη κλάση του Ιμπαγάσα. Πήρε δανεικό τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι και μάλλον θα κάνει και ντεμπούτο σήμερα. Ο κόσμος της ομάδας δυσαρεστήθηκε από αυτή τη κίνηση διότι δείχνει τις σχέσεις μεταξύ των δυο ΠΑΕ. Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Πιθανή ενδεκάδα(4-2-3-1): Γιαννακόπουλος – Πάνου, Παντίδος, Γκέζος, Τασουλής – Σιώπης, Μητρόπουλος – Κολοβός, Μπούζας, Μπουμάλ – Γιάννου.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς του και κουρασμένος από το μεσοβδόμαδο ματς και το ταξίδι. Ο Πανιώνιος διαθέτει ενθουσιασμό και αυτό με οδηγεί στο χ2 διπλή ευκαιρία με απόδοση 4,25.

Επίσης σήμερα διεξάγονται τα ματς: Νίκη Βόλου – Ατρόμητος, Ξάνθη – Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός.

Σε ενδιαφέρει