Για θετικό σερί η Μονακό

monaco falcao

Ο αγώνας Μονακό – Λιλ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο νέο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα της Ναντ και ο Ζαρντίμ πήρε βαθιά ανάσα. Σκόρερ ήταν ο Φαλκάο, στην μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, ενώ η αλήθεια είναι πως ήταν χειρότερη από την αντίπαλό της, η οποία έχασε πέναλτι και είχε και δοκάρι. Ο Φαλκάο θα παραμείνει στην ομάδα εκτός απροόπτου, οπότε ο Πορτογάλος τον υπολογίζει ξανά ως βασικό. Δίπλα του θα είναι οι Ζερμέν και Οκάμπος και όχι ο Μπερμπάτοφ. “Κάποια στιγμή θα παίξουν μαζί Μπερμπάτοφ και Φαλκάο αλλά δεν νομίζω πως είναι τώρα η ώρα”, δήλωσε ο Ζαρντίμ. Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους.

Πιθανή ενδεκάδα: Σούμπασιτς – Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Ράτζι, Κυρζαβά – Τουλαλάν, Μουτίνιο, Κοντογκμπιά – Ζερμέν, Οκάμπος, Φαλκάο

Κόντρα στη Λοριάν την προηγούμενη αγωνιστική, η Λιλ έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πόρτο και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League. Στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε ο κεντρικός μπακ Κίαερ, ενώ σίγουρα εκτός είναι και ο άλλος βασικός κεντρικός αμυντικός, Μπάσα. Τραυματίας είναι και ο Μπεριά, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας. Εκτός αποστολής και οι Καλού, Μαρτέν, με τον πρώτο να είναι ένα βήμα από την έξοδο.

Πιθανή ενδεκάδα: Ενιεγιάμα – Κορσιά (Σιντιμπέ), Κιάερ (Σουμαόρο), Ρόζεναλ, Σοαυρέ – Μαβουμπά, Μπαλμόν, Ντελαπλάς, Λόπες – Ορίγκι, Ρου.

Στα υπόλοιπα ματς έχουμε: Καέν – Ρεν, Λανς – Ρεμς, Λοριάν – Γκανκάν, Ναντ – Μονπελιέ και Τουλούζ – Εβιάν.

Σε ενδιαφέρει