Από πότε έγινε Μπάρτσα η Μαρσέιγ;

marseille zignak

Η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Νις για την 4η αγωνιστική του Championat. Οι γηπεδούχοι του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο νέο πρωτάθλημα, καθώς έχουν πάρει μόνο τέσσερις πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Πάντως, η νίκη επί της Γκανκάν έφερε προσωρινή ηρεμία, παρότι ο αντίπαλος δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Ο λόγος που παίζει με τρεις αμυντικούς είναι οτι δεν έχει πληθώρα επιλογών σε αυτή τη θέση. Για την ακρίβεια έχει μόνο τον Νκουλού, αφού οι Ρομάο και Μορέλ είναι κατά συνθήκην κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ζινιάκ, ο οποίος είναι το άλφα και το ωμέγα στην επίθεση, τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα και έχασε προπονήσεις. Όμως είναι στην αποστολή και μάλλον θα ξεκινήσει. Αν τελικά δεν τα καταφέρει, την θέση του θα πάρει ο νεοαποκτηθείς από τη Σταντάλ Λιέγης, Μπατσουαγί.

Η Νις έχει τον ίδιο ακριβώς απολογισμό με την αντίπαλό της, αλλά προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με 3-1 από τη Μπορντό. Το πιο ευχάριστο στην φετινή χρονιά είναι η εξαιρετική απόδοση του νεαρού επιθετικού, Μποσετί, ο οποίος έχει πετύχει ήδη δύο γκολ. Ο Ντιαβαρά θα είναι στην βασική ενδεκάδα σήμερα, αντιμετωπίζοντας την παλιά του ομάδα. Οι Μποντμέρ και Ντιγκάρ είναι εκτός αποστολής σήμερα, αλλά επιστρέφει ο πολύ σημαντικός επιθετικός, Τσβίτανιτς, που πάντως δύσκολα θα ξεκινήσει.

Ούτε κατά διάνοια δεν έχει αξία ένας άσος με απόδοση κοντά στο 1,50. Σιγά την απόδοση που έχει πιάσει η Μαρσέιγ, για να μπορέσει να δικαιολογήσει τέτοια απόδοση.

Σε ενδιαφέρει