Αναιμική άμυνα η Βίλεμ

willem alkmaar

Η τέταρτη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα Γκόου Εχέντ Ίγκλς – Βίλεμ. Ένα βαθμό σε τρία ματς έχουν πάρει οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τουλάχιστον στο ξεκίνημα δεν θυμίζουν και πολύ στο περσινό επιθετικό σύνολο. Δεν έχουν παίξει καλά στο ξεκίνημα οι “αετοί”, αλλά τουλάχιστον κόντρα στη Ντόρντρεχτ την προηγούμενη αγωνιστική, δεν έχασαν και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά. Το ματς με τη Βίλεμ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Οι Βινάλντουμ (ΜΕ, 0/0), Άβεμορ (ΑΜ, 0/0) και Λαμπόι (ΜΕ, 0/0) δεν θα αγωνιστούν για τους γηπεδούχους.

Δύο ήττες και μία νίκη μετράει στο ξεκίνημα η Βίλεμ. Προέρχεται από εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της Άλκμααρ, βγάζοντας μια αγωνιστική εικόνα που δεν περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Παρά το μηδέν παθητικό που κράτησε κόντρα στην Άλκμααρ είναι εμφανές το πρόβλημα που έχει στην άμυνα και αν δεν προσέξει, μπορεί να το πληρώσει σήμερα. Δεν υπάρχουν απουσίες για τους φιλοξενούμενους που θα παραταχθούν πλήρεις.

Εκτιμώ πως τα αμυντικά προβλήματα της Βίλεμ είναι πολλά και αν η Γκόου Εχέντ προσέξει λίγο στην άμυνα, θα το πάρει το ματς.   

Σε ενδιαφέρει