Πρεμιέρα στην Τουρκία

gekas akhisar

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία του τουρκικού πρωταθλήματος. Στον σημαντικότερο εξ’ αυτών, η Ρίζεσπορ θα αντιμετωπίσει την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μέσα στην έδρα τους. Νέος προπονητής είναι ο Μεχμέτ Οζντιλέκ, ενώ η σημαντικότερή της μετεγγραφή ήταν αυτή του Χολόσκο από την Μπεσίκτας. Επίσης αποκτήθηκαν οι Κατσάρ (Αντάλιασπορ), Ερτσετίν (Γαλατασαράι), Μπεκντεμίρ (Καϊσέρισπορ) και Ντουρουέρ (Αντάλιασπορ). Μοναδική απουσία για σήμερα αυτή του Μπερμπέρ. Ο Οζντιλέκ ήταν μέχρι πέρσι στον πάγκο της Γκεντσλέρ, όντας μάλιστα πολύ πετυχημένος εκεί.

Νέο προπονητή έχει στον πάγκο της και η Γκεντσλέρ, τον Καπλάν. Ο Τζίμι Ντουρμάζ αποχώρησε για τον Ολυμπιακό και στα ταμεία της ομάδας μπήκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Αποκτήθηκαν οι Αντάλ, Κοτσέρ, Ανταλιαλί και Ασλιγιούκσερ ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το πολύ καλό της ρόστερ. Οι λογιζόμενοι ως βασικοί, Κόσε και Ιλερί θα απουσιάσουν σήμερα.

Στο άλλο σημερινό ματς, η Μπαλικερσίσπορ αντιμετωπίζει την Ακισάρ. Στην βασική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων θα είναι ο Φάνης Γκέκας, ενώ για τους γηπεδούχους το ματς αποτελεί γιορτή, καθώς επιστρέφουν στην μεγάλη κατηγορία μετά από σχεδόν 40 χρόνια.

Σε ενδιαφέρει