Τίγκρε και διπλό

tigre

Αργεντινή μέρος 3ο και τελευταίο. Η 4η αγωνιστική κλείνει με τριάδα άκρως ενδιαφέρουσα. Ματς για κορυφή και για την “ουρά” της βαθμολογίας.

Το πρώτο παιχνίδι αφορά το Μπάνφιλντ-Τίγκρε Με τρεις βαθμούς και οι δύο. Η νίκη θα τους ανεβάσει στην εξάδα και η ήττα θα τους αφήσει πίσω. Για την Μπάνφιλντ το διπλό (2-0) στην έδρα της Σαν Λορέντζο πριν τέσσερις μέρες ήταν ανάσα. Βέβαια, κανείς δεν πετάει στα σύννεφα και ξέρουν ότι ο αγώνας με την Τίγκρε μόνο εύκολος δεν θα είναι. Δεν είναι σίγουροι για το ματς οι Ταγλιάφικο (άμυνα), Άρσε (άμυνα). Οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν με 4-0 τη Ρασίγκ και πάνε σε μια έδρα που ξέρουν τον τρόπο να κερδίζουν. Το Χ φαίνεται να είναι πιο λογική επιλογή, όμως το διπλό αξίζει το ρίσκο και το επιλέγουμε. Δίνει καλή απόδοση (2,50).

Το δεύτερο παιχνίδι που διαλέγουμε είναι το Βελέζ-Λανούς. Αμφότεροι στις θέσεις κορυφής. Μάλιστα, η Βελέζ με νίκη ανεβαίνει και πάλι στη πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι αν και έχασαν μέρος της δύναμης τους μετεγγραφικά, εμφανίζονται πολύ δυνατοί. Η αναμέτρηση έχει μεγάλη σημασία για τους οικοδεσπότες και θα μπουν αποφασισμένοι. Οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν την ήττα από την Ατλ. Ραφαέλα, αλλά φαίνεται να έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Παράλληλα, στα εκτός έδρας δεν είναι τόσο καλοί. Το 1,85 του άσου δεν είναι κακό και θα το παίξουμε.

Το Κίλμες-Σαν Λορέντζο κλείνει την 4η αγωνιστική.

Σε ενδιαφέρει