Τάνγκο και όβερ

arg

Ο αγώνα που ανοίγει την αυλαία στην 4η αγωνιστική της Πριμέρα στην Αργεντινή ανήκει στα “πλούσια” ματς. Αφθονία σε γκολ δηλαδή.

Η Μπελγράνο υποδέχεται τη Χιμνάσια και θα είναι περίεργο να μη δούμε την μπάλα αρκετές φορές στα δίχτυα. Δεν το υποστήριζουμε επειδή θέλουμε να δούμε όβερ, αλλά τα αγωνιστικά στοιχεία των δύο μας πάνε εκεί. Η Μπελγράνο στο προηγούμενο παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Νιουέλς Όλν Μπόις. Η Χιμνάσια δεν έχει μείνει σε κανέναν αγώνα, μέχρι στιγμής, χωρίς να σκοράρει. 

Η Μπελγράνο έδειξε ότι είναι δυνατή στην αντεπίθεση, όμως ακόμη δεν μπορεί να βρει λύση για τις εις βάρος της κακές διαιτησίες. Το Χ με την Νιούελς ήταν σημαντικό, καθώς απέφυγε την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι οικοδεσπότες πάντως αρέσκονται στην ισοπαλία, μια και στην Κλαουσούρα είχαν 11! Η Χιμνάσια ενώ μπορεί να κοντράρει σχεδόν κάθε αντίπαλο, δεν είναι σταθερή. Το απέδειξε στην αναμέτρηση με τη Ροζάριο. Εκτός αγώνα οι Μέσα (μέσος), Βεγκέτι (επίθεση). Η προϊστορία δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως το καλύτερο θα ήτα να πάμε στο όβερ που κινείται πάνω από το 2,20.

Πάντως, το πρωτάθλημα της Αργεντινής δείχνει ικανό για καλές αποδόσεις. Πέρα από τη Βελέζ που έχει ξεχωρίζει, οι υπόλοιπες δεν εμπνέουν σιγουριά. Μπόκα και Ρίβερ κινούνται σε ρηχά νερά. Το όβερ γενικά κερδίζει έδαφος και περιμένουμε αρκετές φορές την εμφάνιση του.

Σε ενδιαφέρει