Ήρθε η ώρα να σπάσει το κακό σερί η Καμπούρ

Ήρθε η ώρα να σπάσει το κακό σερί η Καμπούρ

Ξεκινάει σήμερα η 3η αγωνιστική της Ολλανδικής Ερεντιβίζιε, με ένα παιχνίδι να βρίσκεται στο πρόγραμμα. Στο «Πολμαν» η Χέρακλες υποδέχεται την Καμπούρ σε ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο αντιπάλους που τουλάχιστον προς το παρόν αγωνίζονται για τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

Για τους γηπεδούχους, το ξεκίνημα της σεζόν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο Γιαν Ντε Γιονγκ βλέπει την ομάδα του να έχει αποδυναμωθεί και να χρειάζεται λύσεις προκειμένου να ανέβει στο επίπεδο που χρειάζεται για να μείνεις στην κατηγορία. 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, και 1-6 το σύνολο των γκολ το μέχρι τώρα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Άλκμααρ, ήρθε και η δεύτερη «τριάρα» αυτή τη φορά στην έδρα της Γκρόνιγκεν. Κάκιστη εμφάνιση, δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του ματς ακόμα και όταν έκανε το 2-1 στο 57’ καθώς σε 4 λεπτά είχε δεχτεί το 3-1. Εκτός από το σημερινό αναμένονται οι αναπληρωματικοί Κάστρο (γκολκίπερ) και Βουγίσεβιτς (χαφ).

Στην πλευρά των φιλοξενούμενων τώρα, η «απογοήτευση» της πρεμιέρας, όταν και ισοφαρίστηκε από την Τβέντε στο 89’ και δεν κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, μετριάστηκε με την ισοπαλία που απέσπασε στην έδρα της Φίτεσε την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, βρέθηκε να χάνει με 2-1 πριν τελειώσει το ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’, ενώ λίγα λεπτά πριν ο τερματοφύλακάς της, Νινχάους, είχε σταματήσει δυο φορές τους επιθετικούς της Φίτεσε. Επιτυχημένο θεωρείται το αποτέλεσμα αφού κατόρθωσε να μην χάσει σε μια από τις καλύτερες έδρες τις κατηγορίας. Εκτός έδρας η ομάδα του Χενκ Ντε Γιονγκ, είναι ίσως η χειρότερη της κατηγορίας αφού από πέρσι που ανέβηκε σε 18 παιχνίδια δεν έχει σημειώσει ακόμα εκτός έδρας νίκη (0-8-10). Εκτός για σήμερα ο φορ Νάρσινγκ και ο εξτρέμ Ντε Ρίντερ.

Συνοψίζοντας, σήμερα έχουμε δυο ομάδες που δυσκολεύονται να κερδίσουν και να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Η μεν Χέρακλες γενικά, η δε Καμπούρ εκτός έδρας. Μήπως ήρθε η ώρα η Καμπούρ να κάνει εκτός έδρας νίκη στην κατηγορία; Με βάση τα έως τώρα δρώμενα δεν φαίνεται να μπορεί να κερδίσει η Χέρακλες. Αξίζει ένα ρίσκο σε ένα 2 DNB του 2.30.

Σε ενδιαφέρει