Το Χ κυριαρχεί στο Στουρμ-Αούστρια

straou

Η 5η αγωνιστική της αυστριακής Μπούντεσλιγκα ολοκληρώνεται με το Στουρμ Γκρατς-Αούστρια Βιέννης. Η νίκη απαραίτητη και για τους δύο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που προηγήθηκαν δεν προκάλεσαν αλλαγές στις ισορροπίες. Έτσι, το τρίποντο ανεβάζει αμφότερους κοντά στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει μέτρια. Η Στουρμ Γκρατς σε τέσσερις αγώνες μετρά μόλις μία νίκη, ενώ έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η Αούστρια δείχνει ότι έχει… εξάρτηση από την ισοπαλία. Τρεις σε τέσσερις αναμετρήσεις και μία ήττα ο μέχρι τώρα απολογισμός. 

Η προϊστορία της τελευταίας πενταετίας δείχνει λίγο πιο ευνοϊκή για την Αούστρια, όμως το Χ είναι που κυριαρχεί μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, σε αυτό διάστημα, με οικοδέσποινα την Στουρμ Γκρατς, η ισοπαλία έχει εμφανιστεί πέντε φορές. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική πήραν με κόπο τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Ραπίντ Βιέννης. Η Αούστρια αν και είχε την κατοχή της μπάλας απέναντι στη Νέουσταντ και δημιούργησε πιο πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε τίποτε άλλο από το 2-2. Στο πεδίο των απουσιών, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον τιμωρημένο Οφενμπάχερ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα. 

Συμπέρασμα: Το Χ είναι η πιο λογική επιλογή και προσφέρει καλή απόδοση (πάνω από 3,10). Πολύ πιθανό να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, ενώ δεν θα ήταν έκπληξη και το όβερ.

Σε ενδιαφέρει