Στο Χ το Άαλεσουντ-Χάουγκεσουντ

tipp

Το Σταρτ-Στρόμσγκοντσετ ήταν χορταστικό (2-3) και έβαλε ψηλά τον πήχη γι’ αυτούς που θα ακολουθήσουν. Δύο αγώνες με μεγαλύτερο κίνητρο στις ομάδες που προσπαθούν να σωθούν.

Αυτές είναι οι Σόγκνταλ, Άαλεσουντ. Η πρώτη βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και η δεύτερη είναι σε αυτήν με 18 βαθμούς. Η Άαλεσουντ φιλοξενεί τη Χάουγκεσουντ. Οι τελευταίοι ανήκουν στις ανεβασμένες ομάδες της Tippe Ligaen, μια και στους πέντε τελευταίους αγώνες καταγράφουν τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες. Οι γηπεδούχοι στο ίδιο διάστημα είναι στις τρεις ήττες, μία νίκη, μία ισοπαλία. Δεν τους βγήκε ο επιθετικός Μος και αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο με την Μπραν. Έχει βελτιωθεί στα εντός έδρας και από το 2001 και μετά δεν έχει χάσει από την Χάουγκεσουντ. Εκτός οι Ααρέι (φορ), Γουεμπανγκόμο (άμυντικός), Κάρλσεν (χαφ), Τόλος (αμυντικός). Για τους φιλοξενούμενους θα λείψουν ο Έγκμπλομ (φορ). Στοιχηματικά δεν αποκλείεται ο άσος, αλλά το Χ αξίζει περισσότερα.

Νωρίς το μεσημέρι η Βίκινγκ υποδέχεται τη Σόγκνταλ. Οι γηπεδούχοι έχουμ τιμήσει την ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς τέσσερις φορές. Γενικά δεν χάνουν εύκολα, κάτι που δείχνει και η συνολική απόδοση με τρεις ήττες απολογισμός (10 ισοπαλίες). Η Σόγκνταλ, αντίθετα, έχει να κερδίσει από τις 12 Ιουνίου και είναι πολύ κοντά στις θέσεις υποβιβασμού. Οι οικοδεσπότες δεν θα έχουν τον τραυματία Τσικέρε (φορ). Η προϊστορία είναι με το μέρος της Βίκινγκ και έτσι ο άσος δύσκολα αποφεύγεται. Εντούτοις, θα ρισκάρουμε με Under που έχει πάνω από 2,00 απόδοση. 

Σε ενδιαφέρει