Επικίνδυνη η Γκάλεν

basel zurich

Το μοναδικό παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο σημερινό πρόγραμμα του ελβετικού πρωταθλήματος είναι το Βασιλεία – Σεντ Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από το “καλημέρα” ποιος είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα, αφού στα τέσσερα πρώτα ματς έχουν ισάριθμες νίκες και μάλιστα με απολογισμό 12 γκολ υπέρ και τέσσερα κατά. Αν δεν της αποσπάσει την προσοχή η Ευρώπη, ούτε και φέτος θα έχει πρόβλημα να πάρει το πρωτάθλημα η Βασιλεία, όσο και καλή αντίπαλος δείχνει να είναι η Ζυρίχη. Πάντως, στην τελευταία μεγάλη νίκη επί της Ζυρίχης με 4-1, το σκορ είναι πλασματικό, αφού δεν ήταν και τόσο καλύτερη από την αντίπαλό της. Ο Πάουλο Σόουζα φαίνεται να κάνει καλή δουλειά, αφού η ομάδα ουσιαστικά έκανε πολλές αλλαγές σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Μοναδικός απών ο Ιβάνωφ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως σκόραρε στο προηγούμενο ματς ο νεοαποκτηθείς Ιάπωνας διεθνής, Κακιτάνι.

Η Σεντ Γκάλεν ήταν εξαιρετική πέρσι, αλλά το γεγονός πως έπαιζε και στην Ευρώπη, δεν της επέστρεψε να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία. Φέτος έχει ξεκινήσει μέτρια, με δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα σε τέσσερις αγώνες. Πάντως, από τα τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, τα τρία ήταν στην έδρα της, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει δώσει φέτος, ηττήθηκε με 1-0 από τη Σιόν. Η δύναμη της ομάδας είναι στην επίθεση, όπου το δίδυμο Καβούσεβιτς και Μπουνγιάκου προσφέρει γκολ και θέαμα.

Άσος του 1,45 δεν νοείται αυτή την εποχή στην Ελβετία. Οι ομάδες είναι ακόμη ανέτοιμες και η αλλαγμένη σε σχέση με πέρσι Βασιλεία, δεν μπορεί να κερδίζει συνέχεια. Για την ακρίβεια, με τρώει το χέρι μου για κόντρα. Κοντά στο 5,00 το Χ, αλλά ακόμη πιο δελεαστικό το 6,75 της Stoiximan για το διπλό. 

Σε ενδιαφέρει