Εύκολη νίκη θέλει η Μονακό

monaco as

Με την αναμέτρηση της Μονακό με την Λοριάν στο «Λουί ΙΙ» κλείνει σήμερα η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής του νέου Γαλλικού πρωταθλήματος. Πρώτος επίσημος αγώνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο των Μονεγάσκων.

«Ρηχά» κινήθηκε μέχρι τώρα στις μεταγραφές η ομάδα που πέρσι τάραξε τα νερά με τα εκατομμύρια που δαπάνησε. Φέτος έχει χάσει τον Χάμες Ροντρίγκες που πήγε στη Ρεάλ με το ποσό ρεκόρ των 84 εκατομμυρίων καθώς και τον Ριβιέ που πήγε στη Νιουκάστλ. Αφίξεις έχουν προαναγγελθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σε διάφορες θέσεις έτσι ώστε να είναι σε θέση η ομάδα να ανταγωνιστεί την Παρί. Αλλαγή φιλοσοφίας μετά την περίοδο Ρανιέρι, με τον Ζαρντίμ να αναλαμβάνει τα ηνία. Σφιχτός προπονητής ο Πορτογάλος το έχει δείξει από την αρχή στη νέα του ομάδα. Μεγάλος πονοκέφαλος ο Φαλκάο αφού τα σενάρια των θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Προς το πάρον πάντως ο «τίγρης» μένει και παίζει. Χωρίς απουσίες.

Απέναντί του μια από τις πιο αποδυναμωμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Λοριάν που έχασε τον προπονητή της, Κριστιάν Γκουρκίφ, και την ομάδα ανέλαβε ο πρώην βοηθός του. Αποχώρησε και ο σκόρερ Αλαντιέ ενώ αποκτήθηκε ο Τζορντάν Αγιού από τη Μαρσέιγ. Πολλοί οι μνηστήρες για την αποκάλυψη του περσινού πρωταθλήματος, Βινσέν Αμπουμπακάρ. Εκτός αναμένονται για σήμερα οι Αγιού, Εκουλέ (στόπερ-αρχηγός), ο μπακ Γκασαμά και ο αμυντικός χαφ Λότσα.

Ιδανικότερη πρεμιέρα για τον Ζαρντίμ δεν μπορούσε να βρεθεί. Αδύναμος αντίπαλος εντός έδρας με στόχο μια εύκολη νίκη που θα δώσει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Στο 2.00 ο άσσος από ημίχρονο.

Σε ενδιαφέρει