Εύκολο ξεκίνημα για Παρί

pari   reims

Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τη Ligue 1 σήμερα στις 21:30, με την Ρεμς να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Παρί στο «Ογκίστ Ντελόν».

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου φέτος, και ξεκινάει το ταξίδι από την έδρα της αλλαγμένης Ρεμς. Οι πρωταθλητές παρουσίασαν μέσα στην εβδομάδα την μεγάλη τους μεταγραφή τον Βραζιλιάνο στόπερ, Νταβίντ Λουίς, ο οποίος κόστισε 60 εκατομμύρια ευρώ. Μαζί με τον Ιβοριανό μπακ Οριέλ είναι οι μοναδικές μεταγραφές της Παρί ως τώρα, η οποία δείχνει να εγκαταλείπει την επιλογή του Ντι Μαρία. Στα αγωνιστικά θέματα, η Παρί νίκησε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι την Γκινγκάμπ στο Πεκίνο με 2-0 για το Σούπερ Καπ. Και τα δυο γκολ πέτυχε ο Ιμπραΐμοβιτς. Στο σημερινό ματς, αναμένεται να μην αγωνιστούν πολλοί «μουντιαλικοί» παίκτες (Σίλβα, Λουίς, Λαβέτσι, Καμπάιγ) οι οποίοι έχουν ενταχθεί μόλις την περασμένη εβδομάδα στο πρόγραμμα προπονήσεων. Εκτός επίσης ο νεαρός χαφ Ραμπιό, ενώ αμφίβλος είναι ο εξτρέμ Μόουρα.

Στον αντίποδα, η Ρεμς μπαίνει σε μια τελείως καινούργια περίοδο, με νέο προπονητή τον Ζαν – Λουκ Βασσέρ (ο τέως , Ουμπέρτ Φουρνιέ πήγε στη Λυών εξαργυρώνοντας τις πολύ καλές χρονιές με την Ρεμς). Ο νέος τεχνικός χαρακτηρίζεται από απειρία, καθώς πέρσι δούλευε στην Ligue 2 και την Κρετέιγ. Έτσι, η εικόνα της Ρεμς τη φετινή χρονιά παραμένει τουλάχιστον απροσδιόριστη. Μεγάλη απώλεια ο αμυντικός μέσος, Κριχόβιακ που παραχωρήθηκε στη Σεβίλλη. Αποκτήθηκε ο Μπουριγιόν από την Λοριάν για να τον αντικαταστήσει. Από το σημερινό παιχνίδι αναμένεται να απουσιάσουν ο βασικός γκολκίπερ Αγκάσα, ο στόπερ Βέμπερ και οι επιθετικοί Ντε Πρεβίλ και Μουκάντζο.

Εν κατακλείδι, στο εναρκτήριο παιχνίδι για τη Ligue 1, η Παρί είναι ξεκάθαρο φαβορί και οι αποδόσεις του 1.35 το αντικατοπτρίζουν. Προτιμότερη επιλογή το No Goal σε αποδόσεις του 1.70.

Σε ενδιαφέρει