Θα το παλέψει ο Αστέρας

Θα το παλέψει ο Αστέρας

Στις 21:15 είναι η μεγάλη ώρα για την πόλη της Τρίπολης, καθώς ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τη Μάιντζ εν όψει του επαναληπτικού της προηγούμενης εβδομάδας. Στη Γερμανία οι Αρκάδες παρόλο που είχαν μια εξαιρετική παρουσία ηττήθηκαν με 1-0 από τέρμα του Οκαζάκι στο 45′ κι ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Ντε Μπλάσις.

Ο Αστέρας καλείται να δώσει ένα μεγάλο στοίχημα στο σημερινό ματς, αφού η Μάιντζ είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε σαφώς ανώτερο πρωτάθλημα με ταχύτερους ρυθμούς και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μπαράλες όπως και τους νεοαποκτηθέντες Πάρα και Τορμένα. Ωστόσο ο Αστέρας εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος, καθώς έχει στις τάξεις του παίχτες όπως ο Ουσέρο, ο Μπαμπαντιμπανγκά και ο Ντε Μπλάσις που ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Για τον τελευταίο και για την επιθετική του δεινότητα έκανε λόγο ο τεχνικος των Γερμανών, Κάσπερ Χιούλμαντ. Ο Δανός κόουτς πήρε τη θέση του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας έπειτα από παραμονή πέντε ετών του τελευταίου. Επομένως, είναι σαφές πως πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο στην αγωνιστική φιλοσοφία της Μάιντζ, εφόσον δεν έχει αρχίσει καν το πρωτάθλημα στη χώρα της. Τραυματίες είναι οι αναπληρωματικοί Μπούντγκερτ και Σλίσκοβιτς και αμφίβολος ο βασικός επιθετικός, Μίλερ. Οι Αρκάδες θα παίξουν με υπομονή και θα κυνηγήσουν ένα γκολ που θα ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος που αναμένεται να γεμίσει το στάδιο.

Ο Αστέρας μπορεί μεν να μην έχει ιδιαίτερη εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στην ιστορία του εντός έδρας έχει παραμείνει αήττητος (1-3-0). Αυτό με κάνει να καλοβλέπω τη διπλή ευκαιρία 1Χ, που έχει ιδιαίτερη αξία σε τιμές άνω του 1,90. Στο κάτω κάτω ούτε και η Μάιντζ έχει εμπειρία αντίστοιχα και δεν είναι και κανένα ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

Πιθανές εντεκάδες

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος – Παντελιάδης, Γκοϊαν, Ζησόπουλος, Λούι-Μουνάφο, Κουρμπέλης – Μάσα, Μπαντιμπαγκά, Ουσέρο – Ντε Μπλάσις

Μάιντζ: Κάριους-Ντίας, Μπελ, Νοβέσκι, Μπροσίνσκι – Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Γκάις – Τζούρισιτς, Μίλερ, Κου – Οκαζάκι

Σε ενδιαφέρει