2-2 γιατί δεν γίνεται διαφορετικά

2-2 γιατί δεν γίνεται διαφορετικά

Οι πρωταθλητές Χιτ μπορούν να ξεχάσουν το 3ο παιχνίδι, αρκεί να μη το ξαναθυμηθούν. Ακούγεται μπερδεμένο, αλλά δεν είναι. Η συγκέντρωση στο τώρα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ γιατί το παρελθόν είναι κοντά.

Ο κόουτς του Μαϊάμι Έρικ Σποέλστρα πρέπει να είναι ήσυχος γιατί οι Σπερς είναι απίθανο να κάνουν ξανά το τέλειο παιχνίδι. Εντούτοις, ας έχει στο μυαλό του ότι οι Τεξανοί δεν απέχουν και πολύ από αυτή την επανάληψη. Όχι γιατί είναι υπερομάδα, αλλά γιατί ξέρουν να λειτουργούν ως σύνολο. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η σωστή άμυνα πάνω στον ΛεΜπρον, το διάβασμα της αντίπαλης άμυνας, κάνουν τους Σπερς ξεχωριστούς. 

Οι Χιτ έχουν πρόβλημα στη θέση “1”. Ο Μάριο Τσάλμερς δεν ανταποκρίνεται και αφήνει τους περιφερειακούς των Σπερς να αλωνίζουν. Ο Γουέιντ παίζει μια ταχύτητα κάτω και επιτέλους να σταματήσει η υποτίμηση των βοηθητικών παικτών. Δηλαδή, του Λέοναρντ, του Γκριν, του Ντιό. Με άλλα λόγια είναι ανάγκη να μπουν κι άλλοι παίκτες στην εξίσωση. Δηλαδή, Χάσλεμ, Άντερσεν, Μπατίερ. Ειδικά ο τελευταίος μπορεί να βοηθήσει στο αμυντικό κομμάτι.

Οι Σπερς φυσικά και δεν θα παρασυρθούν από τη διαστημική τους εμφάνιση. Μάλιστα, ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα επιδιώξει καλύτερη άμυνα, για να βγάλει εκτός ρυθμού τους Μπος. Λιούις, Γουέιντ. Θα θελήσει να διατηρήσει τις αποστάσεις στην επίθεση και με καλή κίνηση θα επιδιώξει τα εύκολα σουτ και τους ανοιχτούς διαδρόμους.

Στοιχηματικά, θα δώσουμε τον άσο στους Χιτ. Πρώτον, γιατί ξέρουν ότι πιθανό 1-3 θα τους βγάλει εκτός τίτλου. Δεύτερον, γιατί η προϊστορία σε 4ο ματς πλέι οφ στη Φλόριδα δίνει 8-3. Στο σύνολο κάτω από 205,5 πόντους.

Σε ενδιαφέρει