Άσος και 3-1

baook

Ο Πανιώνιος έστω και την ύστατη ώρα έπαιξε όπως πρέπει σε ομάδα πλέι οφ. Μείωσε σε 2-1 και πάει στη Θεσσαλονίκη για το 2-2 και την ολική επιστροφή-ανατροπή. Αυτά είναι λόγια, αφού στην πράξη όλα δυσκολεύουν.

Πρώτα απ’ όλα ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί, καθώς αγωνίζεται στην έδρα του και έχει την ευκαρία να τελειώσει τη σειρά και να πάρει την 3η θέση. Δεύτερον, το κλειστό της Πυλαίας είναι από τα πιο “αφιλόξενα”. Εκεί ανεβάζει στροφές ο “Δικέφαλος”. Παράλληλα, ο Πανιώνιος, στην ποστ σίζον, έδειξε ότι χάνεται όταν φεύγει από τη Νέα Σμύρνη. Βέβαια, η απόσταση δεν είναι τεράστα, αλλά οι “κυανέρυθροι” χρειάζεται να κάνουν κάποιες υπερβάσεις. Όπως, να παίξουν την ίδια άμυνα με τον 3ο αγώνα. Να είναι το ίδιο σοβαρός ο ΜακΚόλουμ και να πάρουν σκορ από όσον το δυνατόν περισσότερους (Σύμτσακ, Μισέλ).

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρίξω τον ρυθμό του Πανιωνίου και να ανταποκριθεί στη σκληρή άμυνα του αντιπάλου. Σε σετ παιχνίδι θεωρώ ότι υπερέχει, ενώ έχει τα κορμιά για να αντέξει την πίεση. Εννοείται ότι η απόδοση του Κούπερ είναι βαρόμετρο. Αυτός ορίζει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του. 

Καταλύτης η διάρκεια, καθώς όπως φάνηκε στον 2ο αγώνα, εκεί ήταν που υστέρησε ο Πανιώνιος και δεν μπόρεσε να κάνει το διπλό. Αυτό είναι θέμα πάθους και διαθέσης για την 3η θέση. Συνεπώς, η έδρα δίνει πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, αλλά περιμένω τον Πανιώνιο πιο μαχητικό από ποτέ. Επιλέγουμε άσο στους 6-10 πόντους και under 143,5 στο σύνολο.

Σε ενδιαφέρει