Οι πρωταθλητές στον τελικό

xitgiateliko

Φαντάζομαι τον Φρανκ Βόγκελ μπροστά στο βίντεο να βλέπει τον 5ο αγώνα με το Μαϊάμι. Να πατάει στοπ, να απομονώνει την άμυνα στον ΛεΜπρον και τα φάουλ που έκανε, να χαμογελά στην εκτελεστικη δεινότητα του Πολ Τζορτζ.

Αυτά ήταν τα λίγα (και όμως τόσο πολλά) που έδωσαν τη 2η νίκη των Πέισερς στους τελικούς της Ανατολής. Από το παζλ δεν μπορεί να λείπει ο Λανς Στέφενσον. Ο γκαρντ της Ιντιάνα κάνει ό,τι μπορεί για να εκνευρίσει και να βραχυκλώσει τον ΛεΜπρον και τους Χιτ γενικότερα. Το κατάφερε στο 5ο ματς. Τώρα, η σειρά επιστρέφει στο Μαϊάμι και δεν αρκούν μόνο αυτά για να φτάσουμε στο 3-3.

Οι πρωταθλητές πέρα από το κίνητρο να τελειώσουν στην έδρα τους τη σειρά και να προκριθούν στον τελικό, φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερο ρόστερ από τους Πέισερς. Ο Ρασάρντ Λιούις (φόργουορντ) έδειξε γιατί είναι βασικός, ο Ρέι Αλεν (γκαρντ) είναι πάντα επικίνδυνος, ο Ουντόνις Χάσλεμ (φόργουορντ) κάνει αθόρυβη δουλειά. Οι Πέισερς πέραν από τους Τζορτζ, Γουέστ, δεν έχουν άλλους συνεπείς εργάτες. Όσον αφορά το κομμάτι του ΛεΜπρον, φαντάζει απίθανο να κάνει κι άλλο άσχημο παιχνίδι. Οι προκλήσεις του Στέφενσον θα τον κάνουν ακόμη πιο άγριο. Η Ιντιάνα δεν έχει την απαραίτητη συγκέντρωση και το βάθος που απαιτείται στο ρόστερ. Οι Χιτ σε τόσο άσχημα βραδιά και παραλίγο να κερδίσουν την 5η αναμέτρηση.

Αν θέλετε και την πλευρά των αριθμών, τότε: Οι Χιτ έχουν νικήσει στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις στο Μαϊάμι. Σε 6ο αγώνα με αυτούς στον ρόλο του οικοδεσπότη μετρούν 3-2. Με την Ιντιάνα έχουν την ήττα 73-70 την περίοδο 2003-04, όμως τις δύο τελευταίες σεζόν έχουν αποκλείσει τους Πέισερς.

Στοιχηματικά θα πάμε στον άσο με +10 και στο σύνολο όβερ 183,5.

Σε ενδιαφέρει