Παρηγοριά στον άρρωστο

Παρηγοριά στον άρρωστο

Πολύ θα ήθελα να ακούσω τους Έτορε Μεσίνα, Τσάβι Πασκουάλ μετά τους ημιτελικούς. Να δω τι θα πουν στους παίκτες τους για να τους πείσουν να παίξουν στον τελικό της παρηγοριάς. Κάτι σαν “η ζωή συνεχίζεται”.

Συμφωνώ. Η ζωή πάντα συνεχίζεται. Το θέμα είναι πώς συνεχίζεται. Δεν ξέρω ποιος είναι περισσότερο απογοητευμένος για να μοιράσω ανάλογα το βάρος της πίκρας. Νομίζω ότι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ίδια απογοήτευση και στεναχώρια κουβαλάνε. Η ΤΣΣΚΑ έχασε πάλι δικό της παιχνίδι και η Μπάρτσα διασύρθηκε από τη Ρεάλ Μ. Η ήττα είναι βαριά και για τους δύο και θα πρέπει να βρουν όση δυναμη (ψυχική) τους έχει μείνει, για να πάρουν την 3η θέση.

Για δεύτερη σερί σεζόν βρίσκονται σε αυτό το σημείο. Η επιθυμία για τη νίκη θα καθορίσει τον τελικό νικητή. Τόσο κοινότοπο, αλλά και τόσο απαραίτητο σε ένα ματς που απλά πρέπει να γίνει. Προφανώς και θα έχει θιχτεί ο εγωϊσμός τους και ίσως δούμε κάτι ενδιαφέρον. Ο Μεσίνα θα ρίξει και πάλι το βάρος στα ψηλά και δυνατά κορμιά που διαθέτει. Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς. Τα γκαρντ του είναι λίγα και καθόλου αξιόπιστα. Οι Ρώσοι θα επιδιώξουν να βάλουν τους Καταλανούς μέσα στα καλάθια. Η Μπάρτσα είναι ομάδα με γρήγορους παίκτες και μπορεί να παίξει με βοήθειες στο ζωγραφιστό. Επίσης, να κυνηγήσει τους σουτέρ της ΤΣΣΚΑ και να μην τους αφήσει να κάνουν ζημιά. Αμφίβολος ο Άαρον Τζάκσον.

Στοιχηματικά, λοιπόν, θα πάμε στον άσο με χάντικαπ 1,5 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Καταλανοί έχουν πιο πολλές λύσεις και θα θέλουν να αφήσουν πίσω τους τη συντριβή από τη Ρεάλ. Οι Ρώσοι νομίζω ότι έχουν αδειάσει μετά το νέο κάζο. Στο σύνολο, under 150,5.

Σε ενδιαφέρει