Οι Πέισερς θα τελειώσουν τη σειρά

walll

Όπως είχαμε γράψει Μαϊάμι και Σαν Αντόνιο καθάρισαν τη σειρά με Νετς και Μπλέιζερς αντίστοιχα. Θα μπορούσε να είναι και η Ιντιάνα σε αυτή τη θέση, αλλά οι Γουίζαρντς είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν.

Ξέρω, χρησιμοποιώ κάτι κλισέ, αλλά αυτό ταιριάζει στην περίπτωση. Εκεί που περιμέναμε να τελειώσουν όλα στο 5ο ματς, η Ουάσιγκτον έδειξε ότι κακώς την υποτιμήσαμε. Με κρυφό χαρτί τον Μάρτιν Γκόρτατ, έριξε στο καναβάτσο τους Πέισερς και μείωσε σε 3-2. Έχει την ευκαιριά να ισοφαρίσει στην έδρα της αρκεί να υπάρξουν δύο προϋποθέσεις: Να εμφανιστεί η αστάθεια της Ιντιάνα και να κάνει άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι ο Τζον Γουόλ. Το πρώτο δεν είναι στο χέρι των Γουίζαρντς. Οι Πέισερς φαίνεται ότι είναι περιορισμένων δυνατοτήτων στην επίθεση. Αν οι Τζορτζ, Χίμπερτ, Γουέστ, είναι σε καλή μέρα, δύσκολα χάνουν. Αν όχι, κινδυνεύουν. Με άλλα λόγια, χρειάζεται να βρουν αντίβαρο στην πολύ καλή τους άμυνα. Όσον αφορά το δεύτερο, ο γκαρντ της Ουάσιγκτον έχει βαρύ φορτίο να κουβαλήσει. Δεν είναι μόνο η αξιοποίηση των συμπαικτών του, αλλά και η δική του συνεισφορά στην επίθεση. Υψηλών απαιτήσεων αποστολή, μια και έχει απέναντι του ίσως την καλύτερη άμυνα του ΝΒΑ. Στοιχηματικά δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, θα πάμε στο διπλό (2,75). Είναι στις δυνατότητες των Πέισερς. Στο σύνολο, όβερ 180,5.

Στο Λος Άντζελες, οι Κλίπερς ψάχνουν την ισοφάριση για να πάνε στο 7ο παιχνίδι και να τα δώσουν όλα για την ανατροπή. Η σειρά εξελίσσεται όπως περιμέναμε. Αμφίρροπα και στην κόψη του ξυραφιού. Δύο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες και το βλέπουμε. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να δούμε μεγάλη εμφάνιση από τους σούπερ σταρ. Στην Οκλαχόμα, άπαντες περιμένουν τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απέναντι στο Μπρούκλιν. Οι Κλίπερς ίσως χρειάζονται περισσότερο σκορ από τον Κρις Πολ. Μέχρι τώρα η επίθεση οδηγεί τη σειρά και αυτή θα καθορίσει τον νικητή. Στο στοιχηματικό πεδίο, η έδρα και το κίνητρο για 7ο ματς μας οδηγούν στον άσο με χάντικαπ 4,5 στους Θάντερ. Στο σύνολο, Under 211,5.

Σε ενδιαφέρει