Θα εξαρτηθεί από τον ΠΑΟΚ

pao asteras tripolis

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο, έχοντας στο μυαλό του και το αποτέλεσμα του αγώνα του ΠΑΟΚ. Πρέπει να προσεχθεί πάρα πολύ αυτό το ματς στοιχηματικά, καθώς αν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει στην Τρίπολη, τότε στον Παναθηναϊκό θα κάνει και η ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση των πλέι οφ. Ούτως ή άλλως πάντως, ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολο να νικηθεί, παρότι βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να κάνει “κοιλιά” στα πλέι οφ. Το στυλ της ομάδας του Παράσχου δεν ταιριάζει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος εμφάνισε σημάδια κόπωσης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι “πράσινοι” δεν ήταν ιδιαίτερα καλοί στον αγώνα με τον Αστέρα. Όμως, το γεγονός πως πλέον μπορούν να κερδίζουν καλές ομάδες, χωρίς να πιάνουν καλή απόδοση, δείχνει πως κάτι καλό γίνεται στους κυπελλούχους Ελλάδας. Οι Τριανταφυλλόπουλος και Σίλντενφελντ είναι στην αποστολή, με τον πρώτο να διατηρεί και την θέση στην ενδεκάδα. Ο Ρισβάνης θα αντικαταστήσει τον Κροάτη, αν αυτός δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στην αποστολή μπήκε και ο Πέτριτς, αλλά δύσκολα θα παίξει. Ο Ατρόμητος δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση, αλλά αν κερδίσει σήμερα και στην τελευταία αγωνιστική επικρατήσει του Αστέρα, τότε θα μπορέσει να τερματίσει μέχρι και δεύτερος. Το κυριότερο πρόβλημα της ομάδας του Περιστερίου είναι πως φαίνεται να είναι κορεσμένος, ενώ πραγματικά είναι πολύ πεσμένος σε σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου. Οι Λαζαρίδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα αγωνιστούν για τους φιλοξενούμενους. Πάντως, μάλλον είναι καλύτερο για τον Ατρόμητο που δεν θα παίξει ο Παπαδόπουλος, αφού είναι εμφανώς ντεφορμέ. Στοιχηματικά, για λόγους που εξήγησα ήδη, το ματς θα παιχτεί μόνο στο live ή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Καπίνο – Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης ή Σίλντενφελντ, Νάνο – Μέντες Ντα Σίλβα, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέιντ – Καρέλης και Μπεργκ.

Ατρόμητος: Τσενάμο – Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης – Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος, Ουμπίδες – Ναπολεόνι και Καραμάνος.

Σε ενδιαφέρει