Δεν χάνουν Χιτ, Σπερς

lbj

Παρακολουθώντας τόσα χρόνια ΝΒΑ έχω καταλήξει: τα πλέι οφ είναι η πεμπτουσία τους. Δεν είναι αφορισμός για να ακυρώνεται το εύκολο θέαμα της κανονικής περιόδου. Στην ποστ σίζον ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες.

Βρισκόμαστε στα ημιτελικά των περιφερειών. Ο πρώτος γύρος ήταν συναρπαστικός. Από τα οκτώ ζευγάρια, τα πέντε χρειάστηκαν και τα εφτά παιχνίδια. Στο τέλος, τα φαβορί προχώρησαν. Πάμε όμως σε φρέσκα κουλούρια και στα δύο ματς που έχουμε να αναλύσουμε. Το Μαϊάμι αντιμετωπίζει τους Μπρούκλιν Νετς και ήδη προηγείται 1-0. Η νέα εκδοχή των Νετς στηρίζεται στην εμπειρία των Τζόνσον, Γουίλιαμς, Πιρς, Γκαρνέτ. Στα πλέι οφ όμως χρειάζονται τον πάγκο τους και την άμυνα πάνω στους σούπερ σταρ των πρωταθλητών. Επίσης να σταματήσουν την εκτέλεση από μακριά και να βρουν λύση για το κενό στη ρακέτα. Αποστολή εξαιρετικά δύσκολη. Οι “φλόγες” διαθέτουν ρόστερ με γερό κορμό και παίκτες που βρίσκονται στην ακμή τους. Ειδικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Στοιχηματικά ο άσος μεταξύ 16-20 πόντων υπερτερεί. Όβερ 192,5.

Το δεύτερο  δίδυμο είναι αυτό των Σαν Αντόνιο Σπερς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Η πλειοψηφία των ειδικών δίνει νικητές τους Τεξανούς στον 7ο αγώνα. Πολύ πιθανό, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρουν οι παίκτες του στοιχήματος ότι οι Σπερς είναι ό,τι πιο σταθερό υπάρχει στο ΝΒΑ. Το Πόρτλαντ βασίζεται στην πολύ δυνατή του πεντάδα, αλλά υστερεί σε εμπειρία. Παράλληλα, ο Ντάμιεν Λίλαρντ θα πρέπει να νικήσει τον Τόνι Πάρκερ στη θέση “1”.  Η ομάδα του Όρεγκον δεν είναι τόσο αποτελεσματική στον δρόμο και η προϊστορία στην έδρα των Σπερς, στην ποστ σίζον, δίνει 8-0 για το Σαν Αντόνιο. Έτσι, επιλέγουμε άσο με 11-15 πόντους διαφορά και udner 208,5 στο σύνολο.

Σε ενδιαφέρει