Aτλέτικο Παραναένσε – Μπόκα Τζούνιορς

Ντέρμπι κορυφής για τον 7ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Aτλέτικο Παραναένσε – Μπόκα Τζούνιορς

H Aτλέτικο Παραναένσε υποδέχεται απόψε την Μπόκα Τζούνιορς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην πρώτη δυάδα του ομίλου και γίνεται αντιληπτό πως όποια (και αν) επικρατήσει αυτομάτως θα αποκτήσει πλεονέκτημα τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρωτιά.

Τα προγνωστικά μου

03:30 | Ατλέτικο Παραναένσε – Μπόκα Τζούνιορς | GG | 2,05

Aνάλυση

Η Ατλέτικο Παραναένσε βρέθηκε στους ομίλους του Λιμπερταδόρες, ως η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην Κολομβία από την Τολίμα, ενώ τη δεύετρη αγωνιστική επικράτησε με 4-0 επί της Βίλστερμαν εντός έδρας, κερδίζοντας το πρώτο της τρίποντο. Σήμερα, η ομάδα του Νούνες θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στο φαβορί του ομίλου, όμως αυτό δε θα είναι και τόσο εύκολο. Για αυτόν το λόγο, την περασμένη Κυριακή, ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε εναλλακτικό σχήμα απέναντι στη Λοντρίνα για το Πολιτειακό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας μεν την ήττα με -1, όμως η πρόκριση στα ημιτελικά ήταν ήδη εξασφαλισμένη. Σήμερα, θα υπάρξει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το ματς εναντίον της Βίλστερμαν, αφού ο Καμάτσο θα μείνει στον πάγκο και τη θέση του στο κέντρο του γηπέδου θα πάρει ο Λούτσο Γκονζάλες. Παραμένει εκτός ο μπακ Μάντσον.

Την περσινή περίοδο, η Μπόκα Τζούνιορς ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης, χάνοντας τον τίτλο από τη μισητή Ρίβερ. Φέτος, ο στόχος της δεν είναι άλλος βέβαια από την κατάκτηση του τροπαίου. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Αλφάρο πήρε 0-0 στην έδρα της Βίλστερμαν και επικράτησε με 3-0 εντός έδρας επί της Τολίμα και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Σήμερα πάει στη Βραζιλία με σκοπό να απραμείνει αήττητη και να αποκτήσει έτσι το πλεονέκτημα τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, με τελευταίο το 2-0 επί της Μπάνφιλντ, όμως δεν κατάφερε να προλάβει την κορυφή, η οποία πήγε στην Ρασίνγκ. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός παραμένουν ο φορ Αμπιλά και ο μέσος Αλνέντρα που είναι τραυματίες, ενώ επανέρχονται στο βασικό σχήμα όσοι ξεκουράστηκαν στο ματς κόντρα στη Μπάνφιλντ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Παραναένσε
(4-2-3-1)

Σάντος
Ζόναθαν
Τιάγκο Ελένο
Περέιρα
Λόντι
Λούτσο Γκονζάλες
Γκιμαράες
Νικάο
Αντράντε
Ρόνι
Μάρκο Ρούμπεν

Μπόκα Τζούνιορς
(4-2-3-1)

Aνδράδα
Μπουφαρίνι
Λόπες
Ισκιέρδος
Μας
Μαρκόνε
Νάντεζ
Βίγια
Τέβεζ
Ζάρατε
Μπενεντέτο

Εκτίμηση

Εντός έδρας η Ατλέτικο Παρανάενσε συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή και θα προσπαθήσει να πάρει το ματς που θα την φέρει στην κορυφή. Η ποιότητα της Μπόκα είναι δεδομένη, οπότε θα πάω με το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερα. GG

Σε ενδιαφέρει