Ντεφένσα – Ουνιόν Σάντα Φε

Δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη για την κορυφή η Ντεφένσα κόντρα στην Ουνιόν.
Ντεφένσα – Ουνιόν Σάντα Φε

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Ντεφένσα, καθώς όχι μόνο κινδυνεύει να χάσει την επαφή με την κορυφή, αλλά η Μπόκα την έχει πλησιάσει στον έναν βαθμό.

Ωστόσο, η Ουνιόν Σάντα Φε δεν πρόκειται να της κάνει εύκολη την αποστολή. Όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στην προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία, υπάρχει το ντέρμπι της Ρασίνγκ με την Ντεφένσα.

Τα προγνωστικά μου

00:10 | Ντεφένσα – Ουνιόν Σάντα Φε | 1 | 1,90

Ανάλυση

Πολύ κακή ήττα στο σημείο που ήρθε για την Ντεφένσα, καθώς δεν έπιασε καλή απόδοση στην έδρα της Πατρονάτο, χάνοντας με 2-0. Έτσι, έχει μείνει στο -4 από την κορυφή και τη Ρασίνγκ, ενώ η Μπόκα με τη χθεσινή νίκη της επί της Μπάνφιλντ, έχει μειώσει στον έναν βαθμό. Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση, στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή παρουσία και ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά στο 52’ έμεινε πίσω στο σκορ από ένα αχρείαστο πέναλτι και στο 77’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ από λάθος του τερματοφύλακά της. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κοντρα στην Ουνιόν θέλει νίκη, την ίδια ώρα επιθυμεί στραβοπάτημα της Ρασίνγκ, ώστε την τελευταία αγωνιστική να πάει να τα παίξει όλα για όλα στην έδρα της Ρασίνγκ για τον τίτλο, αφού η αγωνιστική που ακολουθεί είναι η τελευταία και το πρόγραμμα τα έφερε έτσι ώστε να υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρώτους. Κανένα ουσιαστικό πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Εξαιρετική εμφάνιση και φυσιολογική εντός έδρας νίκη για την Ουνιόν κόντρα στη Λανούς με 3-0. Κρίσιμο τρίποντο αφού πολύ δύσκολα δεν θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε μια διεθνή διοργάνωση. Μόλις στο 14’ με δύο γκολ του Τρογιάνσκι είχε διαμορφωθεί το 2-0, ενώ το τελικό σκορ έκλεισε στο 50’. Στο πρώτο ματς στην ιστορία της για το Σουνταμερικάνα επικράτησε επίσης της Ιντεπεντιέντε ντε Βάλε με 2-0 και ελπίζει σε πρόκριση, σε ένα ματς μάλιστα που έχασε και δύο πέναλτι. Τίποτα το σημαντικό στο ιατρικό δελτίο της Ουνιόν, που αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτίμηση

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την Ντεφένσα. Θέλει τη νίκη και θα περιμένει την ίδια ώρα τα ευχάριστα από το ματς της Ρασίνγκ. Άσος.

Σε ενδιαφέρει