Ρόμα – Νάπολι

Χωρίς κανένα περιθώριο για ήττα η Ρόμα υποδέχεται τη Νάπολι, θέλοντας να παραμείνει ζωντανή στη μάχη της 4άδας.
roma napoli

Ντέρμπι στην Ιταλία για την 29η αγωνιστική.

Η Ρόμα που «καίγεται» για νίκη ώστε να μείνει στη διεκδίκηση του Champions League, υποδέχεται τη Νάπολι που είναι άνετη στη 2η θέση.

Τα προγνωστικά μου

16:00 | Ρόμα -Νάπολι | OVER 2,5 | 1,78

Ανάλυση

Η ελεύθερη πτώση της Ρόμα συνεχίζεται, αφού ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν φαίνεται σε πρώτη φάση να μπορεί να σώσει την παρτίδα. Τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή κόντρα στη ΣΠΑΛ εκτός, γνωρίζοντας απόλυτα δίκαια την ήττα με 2-1. Άνοιξε το σκορ στο 22’ ο Φάρες, ισοφάρισε ο Περότι στο 53’ με πέναλτι, αλλά με τον ίδιο τρόπο ο Πετάνια κατάφερε στο 59’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Πλέον, είναι στο -4 από την 4η θέση και τη Μίλαν και φυσικά με αυτή την εικόνα που παρουσιάζει δεν μπορεί να ελπίζει για έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν. Παραμένουν σίγουρα εκτός για την αναμέτρηση οι Ελ Σαράουι, Παστόρε, Φλορέντσι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται οι Πελεγκρίνι και Ντε Ρόσι. Πιο πιθανός από όλους για να επιστρέψει είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται να παραμείνει στο 4 – 4 – 2. Έξι σερί OVER για τη Ρόμα.

Από τις λίγες ομάδες που γνωρίζει σε ποια θέση θα τερματίσει τη φετινή σεζόν. Αυτή θα είναι η 2η, καθώς απέχει πολύ και από τη Γιουβέντους που είναι η 1η και από την Ίντερ που είναι στην 3η θέση. Έτσι, παίζει με άνεση και χωρίς άγχος, ενώ ετοιμάζεται για τα ματς με την Άρσεναλ για το Europa League, που είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερο 1 στόχος της. Στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή φιλοξένησε την Ουντινέζε και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε 4-2. Ενδεικτικό του πόσο χαλαρή ήταν, αποτελεί το γεγονός ότι το 2-0 του 26’ είχε γίνει 2-2 στο 36’. Μίλικ και Μέρτενς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός για το ντέρμπι με τη Ρόμα είναι οι τραυματίες, Αλμπιόλ, Ντιαβαρά και Κίρικες. Τιμωρημένος είναι ο Ζιελίνσκι και δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι. Στον πάγκο ο Ινσίνιε που προέρχεται από τραυματισμό.

Πιθανές ενδεκάδες

Ρόμα

(4 – 4 – 2)

Όλσεν

Κάρσντορπ

Μανωλάς

Φάτσιο

Κολάροφ

Ζανιόλο

Ενζονζί

Κριστάντε

Περότι

Σικ

Τζέκο

Νάπολι

(4 – 4 – 2)

Μέρετ

Μαλκουίτ

Μαξίμοβιτς

Κουλιμπαλί

Ρουί

Καγεχόν

Άλαν

Ρουίς

Βέρντι

Μίλικ

Μέρτενς

Εκτίμηση

Η Νάπολι δεν έχει λόγο να κλειστεί και θέλει να πληγώσει την άμυνα της Ρόμα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Μόνο νίκη θέλει η Ρόμα. Πάμε με το OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει