Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Μία μίνι-εκδίκηση για την περσινή του ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν πιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο.
olympiakos atromitos

Με θετικό τρόπο και να μην χαλάσει τις θετικές εντυπώσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου, θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει.

Αντίθετα, οι Περιστεριώτες παλεύουν να «κλειδώσουν» την 4η θέση, αφού πλέον υπάρχει ξεκάθαρη μάχη με τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος πέρυσι επικράτησε 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα προγνωστικά μου

19:30 | Ολυμπιακός – Ατρόμητος | 2-3 ΓΚΟΛ | 2,05

Ανάλυση

Στην πραγματικότητα της αγωνιστικής δράσης επιστρέφει ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να έχει ένα ξεκάθαρο βαθμολογικό κίνητρο εν όψει της συνέχειας. Το μοναδικό που «κρατάει» παίκτες και τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» είναι το ότι σε μία χρονιά που δεν έχει εξελιχθεί καθόλου καλά από πλευράς στόχων, δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα και με την απόδοσή τους, η οποία είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο ποιότητας ποδοσφαίρου είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν από τη διακοπή αντιμετώπισε στο μεγάλο ντέρμπι τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Πάντως, τη στιγμή που διεκόπη η αναμέτρηση ήταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Γκερέρο και έδειχνε ότι ήταν πολύ κοντά σε ακόμα ένα γκολ. Τα μοναδικά ερωτηματικά για την αυριανή αναμέτρηση είναι η χρησιμοποίηση των Χασάν και Σισέ που είχαν μακρινά ταξίδια με τις εθνικές τους ομάδες.

Κάτι γίνεται στο Περιστέρι και δεν είναι καλό. Σαφώς, η σεζόν στο μεγάλο πλάνο είναι θετική, αφού η είσοδος στην πεντάδα έχει εξασφαλιστεί, αλλά όλοι θα περίμεναν το κάτι περισσότερο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, περίοδος στην οποία, η ομάδα του Κάναντι δεν πατάει καλά. Αυτό φάνηκε και κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε και την έδρα και έναν αντίπαλο με πάρα πολλές απουσίες, ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε σχεδόν ακίνδυνος (πλην δύο περιπτώσεων) και τελικά τιμωρήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης, που δέχθηκε το γκολ της ήττας του (0-1) από τον Αλμπάνη. Εντολή από τη διοίκηση δόθηκε ώστε να σταματήσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων, μέχρι να εξασφαλιστεί η 4η θέση, η οποία πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρη, με τον Άρη να καραδοκεί. Στις επόμενες 10 μέρες θα κριθεί και το μέλλον του Κάναντι, με τον οποίο βρίσκονται συζητήσεις σε εξέλιξη. Επιστρέφει ο Μέγερι, παραμένει εκτός ο Ουγκράι (ανέτοιμος), εκτός ο Κατράνης λόγω τραυματισμού και ο Κορτ για λόγους τακτικής.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός

(4 – 2 – 3 – 1)

Σα

Ομάρ

Μεριά

Σισέ

Κούτρης

Γκιγέρμε

Μπουχαλάκης

Ποντένσε

Φορτούνης

Μασούρας

Γκερέρο

Ατρόμητος

(3 – 5 – 2)

Μέγερι

Χατζηισαΐας

Ρισβάνης

Καρασαλίδης

Μάντσον

Μπουσούλατζιτς

Σάκιτς

Κιβρακίδης

Μπρούνο

Κουλούρης

Ενσικουλού

Εκτίμηση

Δύσκολο ματς στην ανάγνωσή του, αφού και ο Ατρόμητος είναι με τις μέρες του. Σε κάθε περίπτωση θα παίξει αμυντικά, αλλά αυτή η γραμμή του δεν είναι στα περσινά επίπεδα. Πάμε με τα 2 – 3 γκολ που καλύπτει πολλές πιθανές εκδοχές αποτελεσμάτων.

Σε ενδιαφέρει