Γιουβέντους – Έμπολι

Nα επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε η Γιούβε.
juventus empoli

Η Γιουβέντους υποδέχεται απόψε την Έμπολι για την 29η αγωνιστική της Serie A στην Ιταλία. Οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν να επιστρέψουν στην… κανονικότητα, έπειτα από την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Γιουβέντους – Έμπολι | 1 & OVER 2,5 | 1,75

Ανάλυση

Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Γιουβέντους, η οποία την περασμένη αγωνιστική έχασε 2-0 στην έδρα της Τζένοα. Παρατάχθηκε χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, πραγματοποιώντας αρκετά μέτρια εμφάνιση και αυτό το πλήρωσε με δύο γκολ στο 72′ και στο 81′. Χάθηκε, έτσι, η ευκαιρία για αήττητο πρωτάθλημα, αφού δεν τίθεται θέμα αν θα το κατακτήσει, καθώς το +15 από τη Νάπολι δεν καλύπτεται. Πλέον, η ομάδα του Αλέγκρι θα ρίξει όλο το βάρος της στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ, όμως υπάρχει ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι τότε. Για σήμερα, εκτός θα βρίσκεται ξανά ο Κρίστιάνο Ρονάλντο, όπως και οι Κουδράδο, Κόστα, Κεντίρα και Μπαρτσάλι, ενώ επιστρέφει ο μπακ Ντε Σίλιο. Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Μπερναρντέσκι αναμένεται να ξεκινήσουν στην γραμμή κρούσης των γηπεδούχων.

Με την πολύ σημαντική νίκη 2-1 εντός έδρας επί της Φροζινόνε την περασμένη αγωνιστική, η Έμπολι πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, αυτή η επιτυχία συνοδεύτηκε και με την επιστροφή στον πάγκο του κόουτς Αντρεατσόλι και πλέον όλα είναι ανοικτά στο κυνήγι της παραμονής, αφού βρίσκεται οριακά έξω από την επικίνδυνη ζώνη και ισόβαθμη με την Ουντινέζε. Δϋσκολο είναι το πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές, αφού εκτός από το σημερινό ακολουθεί και ματς με τη Νάπολι, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια εφησυχασμού. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο κεντρικός αμυντικός Σιλβέστρε και ο επιθετικός Λα Γκούμινα, ενώ επιστρέφουν ο μπακ Αντονέλι και ο επιθετικός Μχεντλίτζε. Δίδυμο στην επίθεση θα κάνουν οι Καπούτο και Φαρίας.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους
(4-3-3)

Στσζέσνι
Κανσέλο
Μπονούτσι
Κιελίνι
Άλεξ Σάντρο
Εμρέ Τσαν
Πιάνιτς
Ματουιντί
Ντιμπάλα
Μάντζουκιτς
Μπερναρντέσκι

Έμπολι
(4-3-1-2)

Ντραγκόβσκι
Βέσελι
Μαϊέτα
Ντελ Όρκο
Ντι Λορέντσο
Τραορέ
Μπενασέρ
Κρούνιτς
Πάγιατς
Καπούτο
Ντιέγκο Φαρίας

Εκτίμηση

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος είναι το φαβορί εδώ. Πιστεύω θα έρθει άνετη νίκη για τη Γιούβε και με πολλά γκολ. 1 & OVER 2,5

Σε ενδιαφέρει