Ιρλανδία – Γεωργία

Όποιος πει οτι στην Ιρλανδία χάρηκαν με το 1-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ, θα είναι ψεύτης. Η Γεωργία είχε δύσκολο ματς και έχασε φυσιολογικά.
ireland georgia

Με μια μετριότατη εμφάνιση στο Γιβραλτάρ, η Ιρλανδία πήρε το τρίποντο στην πρεμιέρα του ομίλου και τουλάχιστον δεν είχε απώλεια βαθμών. Η Γεωργία δεν ήλπιζε να πάρει βαθμούς κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του γκρουπ, την Ελβετία και κράτησε το αξιοπρεπές εις βάρος της σκορ.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ιρλανδία – Γεωργία | 1 | 1,70

Ανάλυση

Το τέρμα του Χέντρικ στις αρχές της επανάληψης του αγώνα με το Γιβραλτάρ, έσωσε τα προσχήματα για την Ιρλανδία. Έστω και η ισοπαλία θα ήταν καταστροφή για τους Κέλτες, αλλά ευτυχώς γι’ αυτούς κέρδισαν 1-0 και γλίτωσαν τα χειρότερα. Μπροστά στο απαιτητικό κοινό της, πάντα δείχνει καλύτερο πρόσωπο και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον δεν μπορεί να παίξει χειρότερα, απ’ όσο έπαιξε στην πρεμιέρα. Θυμίζουμε πως πριν το Γιβραλτάρ, είχε πέντε παιχνίδια να κερδίσει και μάλιστα χωρίς να έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από αυτά. Πολλές οι απουσίες και σήμερα, καθώς δεν θα παίξουν οι Κούρτις (εξτρέμ, Πόρτσμουθ), Μπράουν (μέσος, Πρέστον), Ο’Ντόουντα (μέσος, Μπρίστολ Σίτι), Κλαρκ (στόπερ, Νιούκασλ), Ρόμπινσον (εξτρέμ, Πρέστον), Ουόλτερς (εξτρέμ, Μπέρνλι), Ομπαφέμι (φορ, Σαουθάμπτον) και Λονγκ (Σαουθάμπτον). Ο τεχνικός της ομάδας, ΜακΚάρθι, σκέφτεται να παίξει πιο επιθετικά και να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Η Γεωργία παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ελβετών και χωρίς να αντισταθεί ιδιαίτερα, ηττήθηκε με 2-0 μέσα στην έδρα της. Στόχος της σε αυτό τον όμιλο είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους, καθώς οποιαδήποτε κουβέντα για πρόκριση κρίνεται απαγορευτική. Τεχνικός της ομάδας είναι ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό και σοβαρό στην άμυνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ποιοτικότατου, Μερεμπασβίλι, το οποίο είδαμε και στην Ελλάδα. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού ο Λεβάν Μεχεντλίτζε (φορ, Εμπολι). Από τα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, τα εννιά ήταν NG.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιρλανδία

(4-4-2)

Ράντολφ

Κόλμαν

Ντάφι

Κίο

Στίβενς

ΜακΛιν

Χούριχεϊν

Χέντρικ

Ντόχερτι

Μαγκουάιρ

ΜακΓκόλντρικ

Γεωργία

(4-2-3-1)

Λόρια

Καραμπάτζε

Κχοτσολάβα

Κασία

Κακαμπάτζε

Κβεκβεσκίρι

Κανκάβα

Κβίλια

Γκασαϊσβίλι

Ανανίτζε

Κβιλιτάια

Εκτίμηση

Θα ποντάρω στην έδρα της Ιρλανδία και όχι φυσικά στην καλή της απόδοση. Η Γεωργία είναι αξιόλογος αντίπαλος, αλλά όταν μου δίνουν τον άσο στο 1,70, δεν μπορώ να τον αγνοήσω.

Σε ενδιαφέρει