Ιταλία – Λιχτενστάιν

Με στόχο να ξεμπουκώσει επιθετικά θα υποδεχθεί το Λιχτενστάιν η Ιταλία.
italy

Μία νίκη με πολλά γκολ θέλει η Ιταλία με αντίπαλο το Λιχτενστάιν.

Οι «ατζούρι» προέρχονται από τη νίκη τους στην πρεμιέρα κόντρα στη Φινλανδία, ενώ το Λιχτενστάιν ηττήθηκε εύκολα από την Ελλάδα.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ιταλία – Λιχτενστάιν | 1 & OVER 4,5 | 1,60

Ανάλυση

Με επιτυχία άρχισε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020 η Ιταλία, καθώς εκτός από το μηδέν που πάντα υπάρχει στο DNA της χώρας, κατάφερε να βρει και εύκολα τα γκολ. Μόλις στο 7’, ο Μπαρέλα με δυνατό σουτ άνοιξε το γκολ, ενώ ο Κεάν που εντυπωσιάζει πέτυχε το 2-0 στο ντεμπούτο του, σε ένα ματς που είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει πολλά περισσότερα τέρματα. Εμφανώς ικανοποιημένος ο Μαντσίνι, που θέλει να δει την ομάδα του να προοδεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι, αφού μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια εντελώς νέο σύνολο. Για αυτό τον λόγο δεν αναμένονται πολλές αλλαγές από τον Ιταλό τεχνικό, αφού θέλει να δέσει και να δημιουργήσει τον κορμό του νέου του ρόστερ.

Το γεγονός ότι και φέτος δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα πιστοποίησε το Λιχτενστάιν, αφού με φανερές αδυναμίες ηττήθηκε από την Ελλάδα στην πρεμιέρα με 2-0. Λογικό αποτέλεσμα και μάλλον πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του πάρα πολύ τυχερό που το σκορ δεν ξέφυγε σε άλλα επίπεδα, αφού η Ελλάδα ήταν πολύ άστοχη στην τελική τους προσπάθεια. Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας δεν πρόκειται να κάνει πάρα πολλές αλλαγές, αφού σύμφωνα με τη δήλωσή του έμεινε ικανοποιημένος. Η μοναδική αλλαγή αναμένεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γιλντίζ θα αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Γκούμπσερ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιταλία

(4 – 3 – 3)

Ντοναρούμα

Πιτσίνι

Μπονούτσι

Κιελίνι

Μπιράγκι

Βεράτι

Ζορζίνιο

Μπαρέλα

Κέαν

Ιμόμπιλε

Μπερναντέσκι

Λιχτενστάιν

(4 – 5 – 1)

Μπούχελ

Βολφίνγκερ

Ρέχτσταϊνερ

Κάουφμαν

Γκοπέλ

Βίζερ

Χάσλερ

Μπούχελ

Πολβερίνο

Σαλάνοβιτς

Γιλντιζ

Εκτίμηση

Περιττή ακόμα και η ανάλυση σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η κατάσταση είναι σαφής με την Ιταλία να θέλει να βάλει γκολ, αφού αυτός είναι ο τομέας που δουλεύει όλο αυτό το διάστημα με τον Μαντσίνι. 1 & OVER 4,5.

Σε ενδιαφέρει