Σαν Μαρίνο – Σκωτία

Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα οι -πληγωμένοι από την πρεμιέρα- Σκωτσέζοι.
sanmarino scotland

Στην έδρα του αδύναμου Σαν Μαρίνο πηγαίνει σήμερα η Σκωτία για τη δεύτερη αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020. Δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από τη νίκη στο μυαλό των γηπεδούχων, οι οποίοι ξεκίνησαν με ανέλπιστη ήττα στο Καζακστάν.

Τα προγνωστικά μου

19:00 | Σαν Μαρίνο – Σκωτία | OVER 4,5 | 2,15

Ανάλυση

Το λογικό έγινε για ένα ακόμα παιχνίδι του Σαν Μαρίνο, το οποίο ηττήθηκε με 5-0 από την Κύπρο εκτός έδρας. Αυτό ήταν το 28ο συνεχόμενο ματς για το μικρό αυτό κρατίδιο, στο οποίο έμεινε χωρίς επιτυχία. Σήμερα επιστρέφει στην έδρα του και υποδέχεται την… στραπατσαρισμένη Σκωτία και θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό, όμως η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα για τον κόουτς Βαρέλα.

Η Σκωτία, από την άλλη μεριά, παρουσιάστηκε αγνώριστη στην πρεμιέρα του ομίλου, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα του Καζακστάν. Η ομάδα του Άλεξ Μακλίς βρέθηκε να χάνει με 2-0 μόλις στο δεκάλεπτο και εκεί που είχε αρχίσει να πιέζει, δέχτηκε και τρίτο τέρμα στο 51′, βγάζοντας την νοκ άουτ. Σήμερα, οι Σκωτσέζοι πάνε στον Άγιο Μαρίνο με σκοπό τη νίκη και μόνο, ώστε να αφήσουν πίσω το άσχημο ξεκίνημα. Στα αγωνιστικά, διαθέσιμοι είναι ξανά ο αμυντικός και αρχηγός Ρόμπερτσον, ο μέσος Πάτερσον και ο φορ Φρέιζερ. Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο αμυντικός Τιερνέι.

Η αποστολή του Σαν Μαρίνο

Τερματοφύλακες: Ε. Μπενεντετίνι (Νοβάρα), Σ. Μπενεντετίνι (Σαν Μαρίνο Κάλτσιο), Ζαβόλι (Λιμπερτάς)

Αμυντικοί: Σιμοντσίνι (Λιμπερτάς), Παλάτσι (Τρε Πένε), Μπρόλι (Φολγκόρε), Μπατιστίνι (Λιμπερτάς), Τσεσαρίνι (Τρε Πένε), Γκραντόνι (Σαν Μαρίνο Κάλτσιο), Τσέβολι (Σαν Μάρινο Κάλτσιο), Ντα’Αντάριο (Σαν Μαρίνο Κάλτσιο)

Μέσοι: Γκασπερόνι (Τρε Πένε), Ρινάλντι (Λα Φιορίτα), Τόσι (Πιετρατσούτα), Τομασίνι (Πιετρατσούτα), Γκολινούτσι (Τρόπικαλ), Μπατιστίνι (Λιμπερτάς), Λουναντέι (Ριτσιόνε), Γκιάρντι (Τρε Φιόρι), Μουλαρόνι (Πιετρατσούτα), Τσενσόνι (Ριτσιόνε)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Τρόπικαλ), Χιρς (Λα Φιορίτα), Μπεράρντι (Μονόπολι), Νανί (Κροτόνε)

H αποστολή της Σκωτίας

Τερματοφύλακες: Μπέιν (Σέλτικ), Κέλι (Λίβινγκστον), ΜακΛάφλιν (Σάντερλαντ)

Αμυντικοί: Μπάιτς (Αμβούργο), Φίντλεϊ (Κιλμάρνοκ), ΜακΚένα (Αμπερντίν), Ο΄Ντόνελ (Κιλμάρνοκ), Πάλμερ (Σέφιλντ Γουέν.), Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Σουτάρ (Χαρτς), Τιέρνεϊ (Σέλτικ)

Μέσοι: Άρμστρονγκ (Σάουθαμπτον), Φλεκ (Σέφιλντ Γιουν.), ΜακΓκίν (Άστον Βίλλα), (Αμπερντίν), Κ. ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), ΜακΤόμινεϊ (Μαν. Γιουν.), Πάτερσον (Κάρντιφ), Σίνι (Αμπερντίν), ΜακΛιν (Νόργουιτς)

Επιθετικοί: ΜακΜπέρνι (Σουόνσι), Ράσελ (Κάνσας), Μπούρκι (Σέλτικ), ΜακΝούλτι (Χιμπέρνιαν), Μόργκαν (Σάντερλαντ), Φρέιζερ (Μπόρνμουθ), Φόρεστ (Σέλτικ)

Εκτίμηση

Δεν έχουμε να πούμε πολλά για αυτό το παιχνίδι. Το διπλό είναι κοντά στη… μονάδα, οπότε θα ρισκάρουμε στα πολλά γκολ. ΟVER 4,5

Σε ενδιαφέρει