Ολλανδία – Γερμανία

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.
ollandia germania

Μεγάλο ντέρμπι στη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, η ανανεωμένη και άκρως ελκυστική Ολλανδία υποδέχεται τη Γερμανία, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη με φόντο την 1η θέση.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ολλανδία – Γερμανία | OVER 2,5 | 1,77

Ανάλυση

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Ολλανδία επί της Λευκορωσίας, έτσι ακριβώς όπως την ήθελε ώστε να θυμίσει σε όλους ότι είναι σε τροχιά επιστροφής των γνωστών της υψηλών δεδομένων. Διέλυσε τους αντιπάλους με 4-0 έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μέμφις Ντεπάι και ήδη στο 21’ το σκορ ήταν στο 2-0. Όσο κι αν δεν ήθελε να πατήσει το γκάζι, η διαφορά της από τη Λευκορωσία ήταν τεράστια και ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στα… τέσσερα. Στο μυαλό πολλών υπάρχει η νίκη των «οράνιε» επί της Γερμανίας με 3-0 πριν από λίγος μήνες, αλλά ο Κούμαν διατηρεί χαμηλούς τόνους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ολλανδία τον Ιούνιο δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Euro καθώς συμμετέχει στο Final Four του Nations League που θα γίνει στην Πορτογαλία

Δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση για την 1η μέρα του ομίλου της η Γερμανία και για αυτό είχε προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με τη Σερβία στο Βόλφσμπουργκ. Ούτε σε αυτό το ματς εντυπωσίασε, ούτε σε αυτό επικράτησε μένοντας στο 1-1. Το καλό βέβαια είναι ότι σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, έβγαλε αρκετές φάσεις και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που της λείπει είναι το σέντερ φορ μεγάλης ποιότητας και για αυτό τον λόγο πάει με τη λογική… Ντόρτμουντ, δηλαδή με ψευτοεννιάρι τον Ρόις. Οι Γερμανοί πάντως έχουν στο μυαλό τους το παιχνίδι που ηττήθηκαν 3-0 από την Ολλανδία και μάλιστα ο Λεβ αναφέρθηκε σε αυτό. Πιθανή η τριάδα στην άμυνα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολλανδία

(4 – 3 – 3)

Σίλεσεν

Ντούμφρις

Ντε Λιχτ

Φαν Ντάικ

Μπλιντ

Ντε Γιονγκ

Ντε Ρόουν

Βαϊνάλντουμ

Μπέρχβαϊν

Ντεπάι

Μπάμπελ

Γερμανία

(3 – 4 – 3)

Νόιερ

Γκίντερ

Σίλε

Ρούντιγκερ

Κέρερ

Κίμιχ

Κρόος

Σουλτς

Βέρνερ

Ρόις

Σανέ

Εκτίμηση

Δύο ομάδες που το DNA τους λέει «επίθεση». Μένουμε μακριά, λοιπόν, από τα σημεία σε μία τόσο αμφίρροπη αναμέτρηση και πάμε με το Over 2,5.

Σε ενδιαφέρει