Ολλανδία – Λευκορωσία

Με μία φαινομενικά εύκολη αποστολή αρχίζει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro η Ολλανδία, καθώς φιλοξενεί τη Λευκορωσία.
Ολλανδία – Λευκορωσία

Πρώτη αγωνιστική στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Ολλανδία στοχεύει στην αντεπίθεσή της και το έργο της αναμένεται να είναι απλό κόντρα στη Λευκορωσία. Τον όμιλο συμπληρώνουν Γερμανία, Εσθονία, Β. Ιρλανδία.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

21:45 | Ολλανδία – Λευκορωσία | 1 & Over 3,5 | 2,25

Ανάλυση

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινείται τα τελευταία χρόνια η Ολλανδία, κάτι που φυσικά δεν της ταιριάζει, ούτε ως λογική ποδοσφαίρου, ούτε ως ιστορία που φέρει η φανέλα της. Το καλό είναι ότι στο Nations League έδειξε σημάδια ανάκαμψης και σε αποτελέσματα και σε εμφανίσεις. Τερμάτισε πρώτη σε όμιλο κόντρα σε Γαλλία και Γερμανία, έτσι στα ημιτελικά (6/6) θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Παρά το γεγονός ότι στην πρεμιέρα ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Γαλλία, κατάφερε να πετύχει δύο εντός έδρας νίκες κόντρα στους δύο μεγάλους αντιπάλους της και με το Χ στη Γερμανία πήρε την 1η θέση. Γενικότερα, ο Ρόναλντ Κούμαν δείχνει να κάνει εξαιρετική δουλειά και επιτέλους αποτελεί τον προπονητή, που θα δώσει τη λύση στους «οράνιε».

Απόλυτα πετυχημένη η πορεία της Λευκορωσίας στο Nations League, αφού όχι μόνο πήρε αήττητη (4 – 2 – 0) την 1η θέση του ομίλου της κόντρα σε Λουξεμβούργο, Μολδαβία και Σαν Μαρίνο, αλλά δεν δέχθηκε ούτε γκολ (10 – 0). Έτσι, λοιπόν, πήρε την άνοδό της σε αυτό το ιδιότυπο σύστημα, που έχει αυτή η νεοσύστατη διοργάνωση. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει μόλις μία ήττα (2 – 0 από τη Φινλανδία) σε 11 αναμετρήσεις και 6 νίκες. Ο προπονητής της ομάδας, Κριουσένκο, είπε αυτά που έπρεπε να πει για το αποψινό ματς, περί φαβορί, ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται κλπ. Τίποτα το σπουδαίο από απουσίες, παρά μόνο κάποιες λύσεις που λογίζονται ως αναπληρωματικοί.

Πιθανές ενδεκάδες

Ολλανδία

(4 – 3 – 3)

Σίλεσεν

Ντούμφρις

Φαν Ντάικ

Ντε Λιχτ

Μπλιντ

Ντε Γιονγκ

Βαϊνάλντουμ

Ντε Ρόουν

Μπέρχβαϊν

Ντεπάι

Μπάμπελ

Λευκορωσία

(4 – 2 – 3 – 1)

Γκορμπούνοφ

Σίτοφ

Μαρτίνοβιτς

Σιβάκοφ

Βαλάντζκο

Σαβίτσκι

Ντράχουν

Μαγέφσκι

Χλεμπ

Στάσεβιτς

Σαρόκα

Εκτίμηση

Η Ολλανδία θέλει να κάνει μία εμφατική αρχή και να αποδείξει ότι όντως έχει αναγεννηθεί. Αυτό σημαίνει επιθετικό ποδόσφαιρο και γκολ από τους «οράνιε». Επιλογή μας 1 & Over 3,5.

Σε ενδιαφέρει