Αστέρας Τρίπολης – Λαμία

Τη νίκη για να τελειώνει οριστικά με την υπόθεση – παραμονής θέλει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στη Λαμία.
asterastripolis lamia

Ανοίγει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τη Λαμία και θέλει μόνο νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα για την εξασφάλιση της οριστικής του παραμονής.

Σέντρα στις 17:15.

Τα προγνωστικά μου

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία: 1 & UNDER 3,5 (2,02)

Ανάλυση

Μετά την πολύ σημαντική νίκη που είχε πετύχει κόντρα στον Παναιτωλικό, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, ο Αστέρας Τρίπολης δεν ήθελε με τίποτα να χάσει εκτός έδρας κόντρα στην Ξάνθη. Παρατάχθηκε, λοιπόν, με αυτό τον στόχο στα Πηγάδια και μάλλον χωρίς ιδιαίτερο κόπο πήρε τον βαθμό (0 – 0), κρατώντας για δεύτερη σερί αγωνιστική ανέπαφη την εστία του. Πολύ δύσκολο θα κινδυνεύσουν στο εξής οι Αρκάδες, αλλά από τη στιγμή που απέχουν μόλις 4 βαθμούς από τη ζώνη που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής, χρειάζεται ακόμα βαθμούς για να αισθάνεται πιο άνετα. Πολύ σημαντική η σημερινή επιστροφή του Μουνάφο, που είναι κομβικός στα πλάνα του Παράσχου, ωστόσο εκτός παραμένουν οι Παπαδόπουλος, Μπελόκ και Βλάχος.

Ματς με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής στην Τρίπολη! Αστέρας ή Λαμία;

Πολύ άνετη, πολύ χαλαρή και παρ’ όλα αυτά, η Λαμία δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν να πει ότι είναι αδιάφορη. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Λεβαδειακό, παρέμεινε ισόπαλη και με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1 – 1), αν και αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν αυτή. Προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και τελικά έχασε το τρίποντο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μέσω στατικής φάσης. Μέσα στο 2019 έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα και πλέον προετοιμάζεται για τα ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της. Κανονικά υπολογίζεται ο Καραμάνος, παρά το γεγονός ότι τον ταλαιπωρούσε ένας τραυματισμός, εκτός όμως είναι οι Δημούτσος, Πλιάτσικας.

Πιθανές ενδεκάδες

Αστέρας Τρίπολης

(4 – 2 – 3 – 1)

Αθανασιάδης

Κώτσιρας

Τριανταφυλλόπουλος

Πασαλίδης

Κυριακόπουλος

Ιγκλέσιας

Μουνάφο

Καλτσάς

Βαλιέντε

Φερνάντεθ

Μανιάς

Λαμία

(4 – 2 – 3 – 1)

Σαράνοφ

Βασιλαντωνόπουλος

Αντέτζο

Καρυπίδης

Βάντερσον

Μπλάζιτς

Μπεχαράνο

Τομάς

Μπερτόγλιο

Καραμάνος

Μπαράλες

Εκτίμηση

Ο Αστέρας φαίνεται ότι αγωνιστικά είναι ένα κλικ καλύτερος από τη Λαμία, έχει ισχυρότερο κίνητρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν καίριες απουσίες με την απώλεια των Δημούτσου, Πλιάτσικα. 1 & UNDER 3,5 η επιλογή μας.

Σε ενδιαφέρει