Nτεφένσα Χουστίτσια – Μπάνφιλντ

Τεράστια ευκαιρία για τη Χουστίτσια να μειώσει στον πόντο από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ.
Nτεφένσα Χουστίτσια – Μπάνφιλντ

Η Ντεφένσα Χουστίτσια υποδέχεται απόψε την Μπάνφιλντ για την 22η αγωνιστική της Σούπερλιγκα στην Αργεντινή. Μοναδική ευκαιρία έχουν οι γηπεδούχοι, αφού με νίκη πληασιάζουν στο -1 από την πρωτοπόρο Ρασίγνκ και όλα είναι ανοιχτά για τον τίτλο.

Tα προγνωστικά μου

(02:10) ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΤΣΙΑ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ : 1 & ΟVER 1,5 (2,21)

Ανάλυση

Η νίκη που πήρε την περασμενή αγωστική με 1-0 στην έδρα της Αλντοσίβι κράτησαν τη Ντεφένσα Χουστίτσια στη δεύτερη θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Ρασίνγκ. Σήμερα, η ομάδα του Μπεκασέσε έχει τη μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την απώλεια της αντιπάλου της στην έδρα της Κολόν και με μία νίκη να μειώσει στον πόντο και όλα να παιχτούν στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου σε δέκα ματς φέτος μετράει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (τη μοναδική σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα). Στα αγωνιστικά νοκ άουτ για σήμερα είναι ο εξτρέμ Τόνι, όπως και οι μακροχρόνιοι Σίλβα, Γκουτιέρες, Σέρο και Αλισέδα. Εκτός θα μείνει και ο αρχηγός Μπαρμπόσα λόγω καρτών.

Θα καταφέρει να κάνει… θρίλερ το κυνήγι του τίτλου η Ντεφένσα;

Αν και η Μπάνφιλντ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο, τελικά η Ατλέτικο Τουκομάν έφυγε νικήτρια με 1-2. Απογοήτευση επικρατεί στο σύνολο του Κρέσπο, αφού τόσο η ατυχία (2 δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο), όσο και η αστοχία του στέρησαν κάτι καλύτερο από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι αμυντικές αδυναμίες είναι, επίσης, εμφανείς τον τελευταίο καιρό, αφού έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία της ματς. Μακριά από την έδρα της το παλεύει αρκετά, μετρώντας μόλις μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα, όμως σήμερα η αποστολή των φιλοξενούμενων είναι αρκετά δύσκολη. Στα αγωνιστικά εκτός θα μείνουν ο μπακ Αρσιέρο και ο φορ Φοντάνα, ενώ επιστρέφει ο μπακ Γκόμες.

Εκτίμηση

Εδώ που έφτασε η Ντεφένσα δεν υπάρχει περίπτωση να… χαριστεί στη Μπάνφιλντ. Ο άσος είναι χαμηλός, οπότε τον παίρνω σε συνδυασμό με το να δούμε παραπάνω από 1 γκολ στην αναμέτρηση. 1 & Over 1,5

Σε ενδιαφέρει