Φιορεντίνα – Ίντερ

Την ανοδική της πορεία ακόμα και χωρίς τον Ικάρντι θέλει να συνεχίσει η Ίντερ, αν και το εμπόδιο της Φιορεντίνα, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.
simeone inter

Ικάρντι δεν υπάρχει, αλλά η Ίντερ είναι σε ανοδική πορεία.

Οι «νερατζούρι» μετά την πρόκρισή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα Ιταλίας, έχοντας εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Σέντρα στις 21:30.

Τα προγνωστικά μου

Φιορεντίνα – Ίντερ: GG (1.75)

Ανάλυση

Έγινε του… VAR προκειμένου η Φιορεντίνα να πάρει τη νίκη κόντρα στη ΣΠΑΛ εκτός έδρας, αφού το 2 – 1 των γηπεδούχων, έγινε 1 – 2 έπειτα από συμβολή της τεχνολογίας, σε πρωτόγνωρα σκηνικά για το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει ότι τελικά πήρε το προβάδισμα σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και τελικά επικράτησε 4 – 1, πραγματοποιώντας μάλιστα και την ανατροπή. Την Τετάρτη έχει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αταλάντα. Με νίκη σήμερα μπορεί να πιάσει την 6η θέση, αυξάνοντας τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν υπολογίζεται ο Μιραλάς λόγω τραυματισμού. Μόλις 1 ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια της, με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες.

 

Χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, όπως δηλαδή προβλεπόταν βάσει της ποιοτικής της ανωτερότητας, επικράτησε 4 – 0 της Ραπίντ Βιέννης στο Μιλάνο, «διπλώνοντας» τις νίκες της και περνώντας πολύ εύκολα στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και παίζοντας μάλιστα πειστικό ποδόσφαιρο, που είναι και το σημαντικότερο, με δεδομένο ότι δεν είχε απέναντί της κάποιο μεγαθήριο. Στο πρωτάθλημα με λίγο άγχος, γιατί δεν ήταν τόσο αποτελεσματική στην αντίπαλη εστία, επικράτησε 2 – 1 της Σαμπντόρια. Παραμένει εκτός ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά η αλήθεια είναι ότι η απουσία του δεν έχει φανεί, τουλάχιστον σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια. Εκτός και οι Βρσάλικο, Κεϊτά.

Πιθανές ενδεκάδες

Φιορενινα (4 – 3 – 2 – 1)

Λαφόντ

Λορινί

Μιλένκοβιτς

Βίτορ Ούγκο

Μπιράγκι

Μπενάσι

Φερνάντες

Βερετού

Κιέζα

Ζέρσον

Σιμεόνε

Ίντερ (4 – 2 – 3 – 1)

Χαντάνοβιτς

Ντ’ Αμπρόζιο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ασαμόα

Βεσίνο

Μπρόζοβιτς

Πολιτάνο

Ναϊνγκολάν

Πέρισιτς

Λαουτάρο Μαρτίνες

Εκτίμηση

Η Ίντερ πρέπει να δώσει ακόμα τις εξετάσεις της για να μας πείσει ότι μπορεί να πάρει τέτοιου είδους παιχνίδια ή τουλάχιστον ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Πιστεύω θα σκοράρει, αλλά και η Φιορεντίνα είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. GG.

Σε ενδιαφέρει