Κ.Π.Ρ. – Γουέστ Μπρομ

Η Γουέστ Μπρομ παλεύει να μπει στην πρώτη δυάδα και το ματς κόντρα στην Κ.Π.Ρ. είναι κρίσιμο.
Κ.Π.Ρ. – Γουέστ Μπρομ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Championship Αγγλίας, κυρίως για τη Γουεστ Μπρομ που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μπει μέσα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ.

Τα προγνωστικά μου

(22:00) ΚΠΡ – Γ. Μπρομ Under 2,5 (2,02)

Ανάλυση

Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Λονδρέζοι. Έχουν πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα, από κει που κοίταζαν μέχρι και τα μπαράζ ανόδου, να βλέπουν πίσω τους να πλησιάζει η ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είναι ή του ύψους ή του βάθους μέσα στην έδρα του, μετρώντας επτά νίκες, έξι ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες σε 15 εντός έδρας ματς. Οι Σοντίπο, Γκος, Ρέιντζελ και Κάμερον είναι εκτός αποστολής για σήμερα. Ο Στιβ Μακλάρεν αλλάζει το σύστημά του, σε 4-4-1-1, με σκοπό να βελτιώσει την άμυνα και να κρατήσει μπάλα στο κέντρο.

Η άνοδος από την Τσάμπιονσιπ στην Premier League είναι η πιο ακριβή άνοδος στον κόσμο. Κι αυτό γιατί δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια στην ομάδα που προβιβάζεται. Η Γουέστ Μπρομ ήταν πέρσι στην μεγάλη κατηγορία, δεν έχασε τη δυναμική της, συνεχίζει να επενδύει και θέλει να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Η διαφορά της από τη δεύτερη, προνομιούχο θέση, είναι μόλις τέσσερις πόντους, οπότε ελπίζει βάσιμα οτι θα ανέβει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά νίκες στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, γεγονός που τους κάνει πολύ επικίνδυνους εκτός έδρας. Για σήμερα δεν θα παίξουν οι Ματ Φίλιπς και Ντουάιτ Γκέιλ, ενώ θα είναι στην ενδεκάδα ο Ρόμπσον – Κανού, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στην Άστον Βίλλα.

Εκτίμηση

Σκληρό παιχνίδι, δύσκολο ματς και για τους δύο. Θα πάω με τα λίγα γκολ.

Σε ενδιαφέρει