Βελέζ – Κολόν: Φαβορί οι γηπεδούχοι μεν, αλλά…

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βελέζ Σάρσφιλντ και την Κολόν Σάντα Φε ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα Αργεντινής με την 19η αγωνιστική.

Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βελέζ Σάρσφιλντ και την Κολόν Σάντα Φε με σέντρα στις 00:00.

Τα προγνωστικά μου

Βελέζ Σάρσφιλντ – Κολόν Σάντα Φε: 2 – 3 ΓΚΟΛ (2.00)

Ανάλυση

Είχε την ευκαιρία η Βελέζ να πλησιάσει την Ουρακάν στην 6η θέση της βαθμολογίας, αλλά τελικά έμεινε στο 1 – 1 σε μια αναμέτρηση που προηγήθηκε. Συγκεκριμένα, στο 38’ με σκόρερ τον Κουφρέ κατάφερε να πάρει τα ηνία στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και τελικά δέχθηκε την ισοφάριση στο 55’ από το σημείο του πέναλτι. Ακόμα, όμως και ο βαθμός σε μία τέτοιου είδους εκτός έδρας αναμέτρηση κρίνεται ικανοποιητικός. Βασίζει πολλά στην επίθεσή της, έχοντας σκοράρει στα 13 από τα τελευταία της ματς, αλλά την ίδια ώρα στην άμυνα υπάρχουν ανορθογραφίες, δεχόμενη γκολ για 4ο σερί ματς. Στην έδρα της είναι εξαιρετική, αφού στα τελευταία 15 ματς, έχει μόλις μία ήττα αυτή από τη Ρίβερ στο πιο πρόσφατο εντός έδρας.

Οι κορυφαίες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στο πρωτάθλημα Αργεντινής! 

Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα η Κολόν, καθώς λόγω κρουσμάτων δάγκειου πυρετού αναβλήθηκε η αναμέτρηση κόντρα στη Σαν Λορέντσο. Στο αμέσως προηγούμενο ματς ηττήθηκε από τη Λανούς με 1 – 0, έχοντας ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Είχε αφήσει την κατοχή της μπάλας στους γηπεδούχους, αλλά δέχθηκε το γκολ στο 88’, σε ένα μάλλον άδικο για εκείνη αποτέλεσμα. Κρατάει την καλή εμφάνιση και το γεγονός ότι έδειξε ομάδας σε μια χρονική συγκυρία που δεν ήταν και η καλύτερη για την ίδια. Εκτός έδρας δεν τα πάει καθόλου καλά και μάλιστα στα τρία τελευταία δεν κατάφερε να σκοράρει.

Εκτίμηση

Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις του άσου και σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Αργεντινής δεν αξίζει κανείς να εμπιστευθεί αυτές τις τιμές. Πάμε με τα 2 – 3, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν με ευκολία στην έδρα τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι να αδυνατούν να έχουν συνέπεια σε αυτό το κομμάτι.

Σε ενδιαφέρει