Μονπελιέ – Μονακό: Βγαίνουν οι ενισχύσεις των Μονεγάσκων

Στην έδρα της Μονπελιέ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη βαθμολογική της βελτίωση η Μονακό.
gettyimages

Στην έδρα της Μονπελιέ φιλοξενείται η Μονακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Σέντρα στις 16:00.

Τα προγνωστικά μου

Μονπελιέ – Μονακό: 2 (3.50)

Ανάλυση

Τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Νιμ κατάφερε να σώσει η Μονπελιέ σε ένα ματς που είχε μείνει πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ και έπρεπε να αναπροσαρμόσει πλήρως τα σχέδιά της. Τελικά, ισοφάρισε περίπου στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, ενώ είχε ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Τελικό σκορ 1 – 1 που μπορεί να την αφήνει και λίγο πικραμένη, αλλά ίσως να ήταν και το πιο δίκαιο. Τέταρτο ματς αήττητη, αλλά τα τρία έληξαν ισόπαλα, οπότε δεν είχε κάποια βαθμολογική εκτόξευση. Εκτός ο Σουάρες που αποτέλεσε μεταγραφή του Ιανουαρίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Μολέ, το δεκάρι της ομάδας.

Ματσάρα Μονπελ

 

Επέστρεψε ο Ζαρντίμ, επέστρεψαν νίκες και αισιοδοξία στη Μονακό. Νίκη – χρυσάφι κόντρα στην Τουλούζ με 2 – 1, με τον Φάμπρεγκας να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε οριστικά την αναμέτρηση. Πολύ καλός και ο Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ σκόρερ ήταν και η καλοκαιρινή μεταγραφή, ο Γκολόβιν, που μέχρι σήμερα δεν έχει βοηθήσει. Αν όλοι αυτοί που υπάρχουν στο ρόστερ συνέλθουν, τότε πραγματικά η Μονακό είναι ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και θα σώσει μάλλον εύκολα την κατηγορία. Το καλό είναι ότι έχει και μόνο ένα ματς κάθε εβδομάδα, αφού δεν έχει άλλες διοργανώσεις στο πρόγραμμά της.

Πιθανές ενδεκάδες

Μονπελιέ (3 – 4 – 3)

Λεκόμτ

Κονγκρέ

Χίλτον

Μέντες

Αγκιλάρ

Σκιρί

Λε Ταλέκ

Λαν

Λαμπόρντ

Σκούλετιτς

Ντελόρτ

Μονακό (4 – 2 – 3 – 1)

Σούμπασιτς

Σιντιμπέ

Μπιαντασίλ

Γκλικ

Τουρέ

Φάμπρεγκας

Σίλβα

Λόπεζ

Γκολόβιν

Ζέλσον Μαρτίνς

Φαλκάο

Εκτίμηση

Τώρα που έχουν έρθει παίκτες με προσωπικότητα και με πολλές παραστάσεις, θεωρώ ότι η Μονακό θα μπει στη ρότα που πρέπει και θα δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Διπλό.

Σε ενδιαφέρει