Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από επιτυχίες στο Κύπελλο που τους δίνουν την ψυχολογική ώθηση να πάνε ακόμα καλύτερα και στο πρωτάθλημα.
Τα προγνωστικά μου
Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ : Over 3,5 (2,55)
Aνάλυση
Από την… επική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας προέρχεται η Βέρντερ Βρέμης! Πήγε στην έδρα της Ντόρτμουντ και ήρθε ισόπαλη 1-1 στην κανονική διάρκεια, ενώ στην παράταση ισοφάρισε δύο φορές για το 3-3. Στα πέναλτι μίλησε η κλάση του κίπερ Παβλένκα και πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Τώρα, η ομάδα του Κόφελντ πρέπει να αξιοποιήσει αυτόν τον ενθουσιασμό και στο πρωτάθλημα, όπου η πορεία της είναι μέτρια. Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νυρεμβέργη, παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα. Πάντως, σκοράρει πολύ εύκολα και αυτό μαρτυράει το γεγονός ότι πετυχαίνει γκολ για 20 σερί ματς!
Στα αγωνιστικά, επιστρέφει η τετράδα στην άμυνα, ενώ γυρίζει από τιμωρία ο μεσοαμυντικός Μπάργκφρεντε. Αντιθέτως, εκτός θα μείνει ο φορ Χάρνικ που τραυματίστηκε και θα απουσιάσει περίπου 1,5 μήνα.
Η αναμέτρηση της Βρέμης παίζει με αμέτρητα ειδικά και άπειρες επιλογές!
Από τη μεριά της, η Άουγκσμπουργκ, αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Χόλσταϊν Κιελ εκτός έδρας, τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου με 1-0. Το χρυσό γκολ ήρθε στο 85′ και της έδωσε σπουδαία νίκη που έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Μπάουμ, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν, ύστερα από το εντός έδρας 3-0 επί της Μάιντς στο πρωτάθλημα. Αυτό το τρίποντο, δε, ήρθε μετά από 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη, βάζοντας τα θεμέλια για επιστροφή στις επιτυχίες. Αν σήμερα πάρει κι άλλο θετικό αποτέλεσμα, τότε όλα δείχνουν πως ο σύλλογος βρίσκεται πλέον στον σωστό δρόμο.
Στα αγωνιστικά, αμφίβολοι είναι ο φορ Φινμπόγκασον και οι μέσοι Σμιντ, Κου και Μοράβεκ, ενώ σίγουρα εκτός θα μείνουν οι αμυντικοί Χάουελου και Φράμπεργκερ και ο γκολκίπερ Λούτε.
Πιθανές ενδεκάδες
|
Βέρντερ Βρέμης (4-3-3) Παβλένκα |
Άουγκσμπουργκ (4-2-3-1) Κόμπελ |
Εκτίμηση
Και οι δύο ομάδες μπαίνουν με ανεβασμένο ηθικό στο σημερινό ματς και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε πολλά γκολ. Θεωρώ ότι ο αριθμός τους για είναι πάνω από 3. Over 3,5
