Πρέστον – Ντέρμπι Κάουντι: Δύσκολο έργο για τον Λάμπαρντ

Ανοίγει το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πρέστον και την Ντέρμπι Κάουντι.
derby county

Σέντρα στην 30ή αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πρέστον και την Ντέρμπι Κάουντι.

Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που θέλουν να διευρύνουν ένα θετικό σερί, ενώ η Ντέρμπι θέλει να φανεί διαφορετική τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, αν θέλει να έχει αυξημένες ελπίδες για την 6άδα.

Τα προγνωστικά μου

Πρέστον – Ντέρμπι Κάουντι: Χ (3,41)

Ανάλυση

Σούπερ εμφάνιση και σούπερ τρίποντο για την Πρέστον, που κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Στόουκ με 2 – 0, εκμεταλλευόμενη τη σαφή ανωτερότητά της κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 20’ και θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, αλλά στο 80’ η Πρέστον πέτυχε και δεύτερο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2, ενώ η Στόουκ έχασε και πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλοί τραυματίες επέστρεψαν και παράλληλα έγιναν χρήσιμες προσθήκες.

Σέντρα στην Τσάμπιονσιπ με μια οριακή αναμέτρηση! Πρέστον ή Ντέρμπι Κάουντι;

 

Στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η Ντέρμπι Κάουντι, που έχοντας όμως και την εύνοια της τύχης, επικράτησε εκτός έδρας της Άκρινγκτον με 1 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, παρά το γεγονός μάλιστα ότι από το 59’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής. Το γκολ της πρόκρισης για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ σημειώθηκε στο 78’, όταν και διαμορφώθηκε το τελικο σκορ. Τώρα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, εκεί όπου βρίσκεται εντός 6άδας, αλλά πρέπει να βελτιωθεί οπωσδήποτε εκτός έδρας, έχοντας 6 – 2 – 6. Επιπλέον, αμυντικά κάνει κάποια νερά, καθώς στα τελευταία 6 για το πρωτάθλημα έχει παραβιαστεί η εστία της.

Εκτίμηση

Σε καλό φεγγάρι η Πρέστον, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι άξια να αυξήσει το σερί της και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ντέρμπι. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης μακριά από το σπίτι τους. Επιλογή μας το Χ.

Σε ενδιαφέρει