Κύπελλο Αγγλίας: Άλλη μια ευκαιρία για την Τότεναμ

Συνεχίζεται η δράση στο Κύπελλο Αγγλίας, με την Τότεναμ να έχει ακόμα μια περίπτωση ώστε να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση ενός τροπαίου.
NINTCHDBPICT

Τέταρτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας.

Πρόκειται για μονά παιχνίδια που σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί δεύτερο παιχνίδι στην άλλη έδρα, χωρίς όμως να μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, παρά μόνο το άθροισμα των τερμάτων. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Ανάλυση

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ

Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική η Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της Λίβερπουλ και σίγουρα αν είχε στην εστία της έναν κανονικό τερματοφύλακα και όχι έναν πρώην, όπως είναι ο Σπερόνι μπορεί να είχε αποδράσει έστω με τον βαθμό από το Άνφιλντ. Μένει στο 4 – 3 και την καλή εμφάνιση και προχωράει. Μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ακολουθούν δύο τελικοί με Σαουθάμπτον και Φούλαμ, άρα ο Χόγκσον ενδεχομένως να προτιμήσει να προχωρήσει σε αλλαγές. Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε με το Κύπελλο». Οπότε, καταλαβαίνει ο καθένας τι πρόκειται να παρατάξει σήμερα. Άλλωστε, η βαθμολογία Πρέμιερ Λιγκ μιλά από μόνη της για το ποια είναι η προτεραιότητά της.

Κρίσιμες μονομαχίες στο Κύπελλο Αγγλίας! Ποιος θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης;

 

Τέλος το Λιγκ Καπ για την Τότεναμ, αφού μέσω της διαδικασίας των πέναλτι αποκλείστηκε από την Τσέλσι. Κάκιστο πρώτο ημίχρονο που έμεινε πίσω στο σκορ με 2 – 0 και τελικά μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο (2 – 1), σκορ που οδήγησε τις δύο ομάδες στα πέναλτι. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά υπάρχουν και πολλά σοβαρά προβλήματα μεσοεπιθετικά, ειδικότερα αυτό του Χάρι Κέιν. Στο πρωτάθλημα είναι στο – 9, άρα το βάρος πρέπει να πέσει κάπου, σε μια διοργάνωση, που μπορεί να της προσφέρει ένα τρόπαιο και εδώ μπορεί να είναι η διέξοδός της. Στο τελευταίο επικράτησε της Φούλαμ με 2 – 1, με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις. Εκτός οι Κέιν, Σον, Άλι.

Εκτίμηση: Στα μάτια μου είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία το διπλό, ειδικά μετά τις δηλώσεις του Χότζον. Διπλό.

Τσέλσι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Τα κατάφερε κόντρα στην Τότεναμ η Τσέλσι και έστω και στη διαδικασία των πέναλτι, πέρασε στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, το κλίμα έχει υπάρχει και καλύτερο στους Λονδρέζους, αφού υπάρχουν θέματα και μάλιστα πειθαρχίας, καθώς Σάρι και Αζάρ είναι σε κόντρα, σε μια περίοδο που ο Βέλγος δεν φαίνεται ψημένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάζεται στα σχοινιά, εφόσον δεν μπορέσει να οδηγήσει τους «μπλε» στην 4άδα. Τέλος οριστικά ο Μοράτα που θα συνεχίσει στην Ατλέτικο, ενώ ανακοινώθηκε ο Ιγκουαΐν, μεταγραφή που αν βγει μπορεί πράγματι να αλλάξει τις τύχες της Τσέλσι.

Πήρε ανάσες από τα συνεχόμενα προβλήματα η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, αφού μετά τη νίκη πρόκριση επί της Λούτον, πήρε νέο διπλό αυτή τη φορά στην έδρα της Γουίγκαν επικρατώντας με 1 – 0, με γκολ του Φλέτσερ στο 62’ της αναμέτρησης. Ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια επικράτησε από τη στιγμή που σκόραρε. Το σημερινό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του υπηρεσιακού προπονητή, Άγκνιου, καθώς στο ματς με την Ίπσουιτς που ακολουθεί θα αναλάβει τα καθήκοντά του ο Στιβ Μπρους. Μόλις μία ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια για τη Σέφιλντ, που πάει πολύ καλύτερα χωρίς τον Λουχουκάι.

Εκτίμηση: Άμυνα θα παίξει η Σέφιλντ, με την Τσέλσι να μην έχει το εύκολο γκολ. Επιλογή μας ο 1 & UNDER 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗ
18:00 Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 2 Bwin 2,40
20:00 Τσέλσι – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1 & UNDER 3,5 Stoiximan 2,15

Σε ενδιαφέρει