Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ευκαιρία να επεκτείνει το σερί

Εκτός έδρας δοκιμασία υψηλού κινδύνου για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φιλοξενείται στην έδρα της Εσπανιόλ.
ccfececdceaccbcd

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Εσπανιόλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της 21ης αγωνιστικής της Primera Division.

Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι Μαδριλένοι, χωρίς όμως η παρουσία της να έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη.

Τα προγνωστικά μου

Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & OVER 2,5 (2,41)

Ανάλυση

Παρά το γεγονός ότι η Μπέτις έπαιζε με αρκετές αλλαγές, η Εσπανιόλ δεν μπόρεσε να επικρατήσει εντός έδρας, μένοντας στο 1 – 1 και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο προβάδισμα εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού για το Κύπελλο Ισπανίας. Ισοφαρίστηκε στο 82’ απόλυτα δίκαια, καθώς η εμφάνισή της όσο το ματς έφτανε προς το τέλος του, ήταν όλο και πιο προβληματική. Για το πρωτάθλημα, για ακόμα μια φορά εκτός έδρας ήταν κατώτερη των περιστάσεων χάνοντας από την Έιμπαρ με 3 – 0, με το αποτέλεσμα να λέει την αλήθεια. Αυτή ήταν η 8η ήττα στα τελευταία 9 ματς πρωταθλήματος, οπότε ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπι είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Εκτός οι στόπερ, Νταβίντ Λόπεθ, Ντουάρτε, Νάλντο και μόνο ο Ερμόσο είναι διαθέσιμος. Άρα υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, αφού εκεί θα παίξει ο Γιούις Λόπεθ από τις ακαδημίες. Εκτός και ο εξτρέμ Πέρες.

Θα μπορέσει η Ρεάλ Μαδρίτης να φύγει με το διπλό από τη δύσκολη έδρα της Εσπανιόλ; 

Ναι, για τη φετινή Ρεάλ το γεγονός ότι έχει κάνει δύο σερί νίκες, συνιστά είδηση και πρέπει να τονίζεται σε κάθε είδους ανάλυση. Πολύ δύσκολα επικράτησε εκτός έδρας της Μπέτις (1 – 2) με γκολ στο 90’, ενώ επικράτησε και της Σεβίλλης με 2 – 0 στο «Μπερναμπέου», με το ονειρικό γκολ του Κασεμίρο να ανοίγει το δρόμο για τη δίκαιη επικράτησή της. Αν, μάλιστα, υπολογίσουμε και το Κύπελλο, τότε οι σερί νίκες γίνονται τρεις, καθώς επικράτησε και της Χιρόνα στο «Μπερναμπέου» με 4 – 2, με τη ρεβάνς ναι είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Για ακόμα ένα ματς αναμένεται να έχει στον πάγκο τους Μαρσέλο και Ίσκο, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Εκτός οι Νάβας και Βαγέχο, με Κρόος, Μπέιλ και Ασένσιο να αναμένεται να είναι στη διάθεση του Σολάρι.

Πιθανές ενδεκάδες

Εσπανιόλ (4 – 3 – 3)

Λόπεθ

Ροσάλες

Γ. Λόπεθ

Ερμόσο

Ντίντακ

Γκρανέρο

Ρόκα

Νταρντέρ

Μπαπτιστάο

Ιγκλέσιας

Γκαρσία

Ρεάλ Μαδρίτης (4 – 3 – 3)

Κουρτουά

Καρβαχάλ

Σέρχιο Ράμος

Βαράν

Ρεγκιλόν

Μόντριτς

Κασεμίρο

Κρόος

Λούκας

Μπενζεμά

Βινίσιους

Εκτίμηση

Είναι σε τραγική κατάσταση η Εσπανιόλ σε μια περίοδο που αν μη τι άλλο η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει τα βασικά. Πάμε με το 2 & OVER 2,5.

Σε ενδιαφέρει