Νόργουιτς – Μπέρμιγχαμ: Ώρα για νίκη!

Με την αναμέτρηση της Νόργουιτς κόντρα στην Μπέρμιγχαμ ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.
Birmingham City vs Norwich City

Ανοίγει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ με μία αναμέτρηση.

Η Νόργουιτς που πλέον έχει βρει συγκάτοικο στη 2η θέση, λόγω της… αποχής από τις νίκες, φιλοξενεί με την Μπέρμιγχαμ που βλέπει πλέον ξεκάθαρα την προοπτική της 6άδας.

Σέντρα στις 21:45.

Τα προγνωστικά μου

Νόργουιτς – Μπέρμιγχαμ: 1 (1.94)

Ανάλυση

Περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος η Νόργουιτς και αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον, έπειτα από 5 ματς χωρίς νίκη, καταγράφοντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στο τελευταίο της ματς, βέβαια, η ισοπαλία λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα, αφού πήρε τον βαθμό (1 – 1) στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, που αποτελεί μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Πολύ νωρίς τα «καναρίνια» έμειναν πίσω στο σκορ (12’) και έκτοτε γλίτωσαν πολλές φορές από δεύτερη παραβίαση της εστίας τους, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κρουλ. Τελικά, τιμώρησε τη Γουέστ Μπρομ στο 83’, διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1. Πλέον, η Νόργουιτς είναι μαζί με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη 2η θέση και στο -4 από τη Λιντς. Σκοράρει εύκολα, αλλά εσχάτως δέχεται και εύκολα, οπότε σε αυτό το κομμάτι θέλει βελτίωση.

Φυσιολογικός αποκλεισμός στο Κύπελλο για την Μπέρμιγχαμ από τη Γουέστ Χαμ (2 – 0), ωστόσο έφερε ένα κακό αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μίντλεσμπρο με 2 – 1 και έτσι έμεινε για 4ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0 – 2 – 2). Στο εν λόγω ματς κατάφερε να διαμορφώσει το 1 – 1 στο 79’, δείχνοντας ικανή για τον βαθμό, αλλά στο 82’ ο Ασομπαλονγκά, επανέφερε την ομάδα του το προβάδισμα στο σκορ. Η αλήθεια είναι ότι η Μπέρμιγχαμ παρά το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά στην 6άδα, έχει χάσει έδαφος το τελευταίο διάστημα και δείχνει αρκετά κουρασμένη, παίζοντας όλα τα ματς στα όριά τους και χωρίς να υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Με αυτόν τον ρυθμό, περισσότερο θα απομακρύνεται από τις θέσεις της 6άδας, παρά θα πλησιάζει.

Εκτίμηση

Έχει μείνει πολύ καιρό μακριά από τα θετικά αποτελέσματα η Νόργουιτς και τώρα που επιστρέφει στην έδρα της κόντρα σε μία ντεφορμέ ομάδα, έχει την ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Άσος

Σε ενδιαφέρει