Ανζέ – Μπορντό: Η ζωή χωρίς Καμανό

Η Μπορντό προσπαθεί να προσαρμοστεί στην απώλεια του Καμανό, ο οποίος είναι ο πρώτος της σκόρερ και ετοιμάζεται για μεταγραφή.
angers bordeaux aura lieu le  janvier  a h

Ανοίγει απόψε η εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία με τη μάχη της Ανζέ με την Μπορντό στο Ρεϊμόν Κοπά.

Τα προγνωστικά μου

Ανζέ – Μπορντό: Χ2 (1.55)

Ανάλυση

Κουτί έκατσε στην Ανζέ η αναβολή του αγώνα με τη Νιμ το Σάββατο, αφού ήταν το τρίτο κολλητό εκτός έδρας παιχνίδι που είχε μπροστά της και σίγουρα ήταν ταλαιπωρημένη από τα ταξίδια. Ο αποκλεισμός από την ανύπαρκτη Σαντιγιόν στο Κύπελλο με 1-0 δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τίποτα. Εντονο το επιθετικό πρόβλημα. Σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από πέντε διαδοχικά «Χ». Σε 18 αγωνιστικές μετράει 12 under. Δεν αλλάζει το 4-3-3, το οποίο στο χορτάρι περισσότερο 4-5-1 θυμίζει. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαοκέν και ακραίοι οι Τάιτ και Αντέλαϊδ.

Υπάρχει θέμα στην Μπορντό τελευταία στο επιθετικό κομμάτι και τα πράγματα αναμένεται να γίνουν ακόμα χειρότερα, αφού ο σκόρερ Καμανό είναι με τη βαλίτσα και τη μεταγραφή στο χέρι. Ηττα στην έδρα της Νις με 1-0, σε ένα ματς που είχε τον έλεγχο την περισσότερη ώρα, αλλά γκολ δεν πέτυχε. Αντιθέτως το δέχτηκε με τραβηγμένο πέναλτι. Στα πέντε τελευταία εκτός έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Πέραν του Καμανό λείπουν οι Σανκαρέ και Πάμπλο. Θα παραταχθεί με 4-3-3 και τους Καραμό, Καλού και Κορνέλιους να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Πιθανές ενδεκάδες

Ανζέ (4-3-3)

Μπιτέλ

Μπαμπά

Τομάς

Πάβλοβιτς

Καπέλ

Σανταμαρία

Ντόι

Μαγκανί

Τάιτ

Αντέλαϊδ

Μπαοκέν

Μπορντό (4-3-3)

Κοστίλ

Σαμπαλί

Κουντέ

Γιοβάνοβιτς

Πουντζέ

Λεραγκέρ

Οτάβιο

Μπάσιτς

Καραμό

Καλού

Κορνέλιους

Οι δύο ομάδες έχουν συγκρουστεί έξι φορές και ποτέ δεν κέρδισε γηπεδούχος. Ξεκάθαρο λάθος στα δικά μου μάτια να προσφέρεται η Μπορντό σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Οριακά αποδεκτό το Χ2 στο 1.55. Οδηγεί σε αυτό και η παράδοση. Με αγχώνει λίγο το ότι η Ανζέ είναι πιο ξεκούραστη.

Σε ενδιαφέρει