Εβδομάδα Κυπέλλου αρχίζει από σήμερα στην Ελλάδα.
Πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, με το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχωρίζει από τα σημερινά παιχνίδια.
Ανάλυση
Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα
Λόγω ονόματος, αλλά και κάποιων ηχηρών μεταγραφών, ο στόχος του Ηρακλή ήταν η άμεση άνοδός του στη Σούπερ Λιγκ, αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Άρχισε η σεζόν με τον Αλέκο Βοσνιάδη, συνεχίστηκε με Ελευθερόπουλο και αναζητείται ο επόμενος από τη στιγμή που και αυτός είναι παρελθόν, μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας. Αυτός θα είναι εκτός απροόπτου ο Ρόκα, που δεν θα είναι φυσικά σήμερα στον πάγκο, καθώς υπηρεσιακός θα είναι ο Τάσος Κατσαμπής. Έχει ελπίδες για πρόκριση, το έργο του κόντρα στον ΠΑΣ είναι πολύ δύσκολο, αλλά η ιστορία του δεν του επιτρέπει να παίξει αδιάφορος. Σε κάθε περίπτωση το έργο του είναι σχεδόν ακατόρθωτο.
Σούπερ αποδόσεις και πλήθος ειδικών στοιχημάτων στο Κύπελλο Ελλάδας
Νίκη – βάλσαμο για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 3 – 1 του Πανιωνίου και λίγο ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πήρε ψυχολογικά τα πάνω του, το οποίο ενδεχομένως να ήταν και το πιο σημαντικό, αφού σε πολλά ματς είναι καλύτερος του αντιπάλου του, αλλά δεν έχει πάρει τους βαθμούς που θα άξιζε. Με εφόδιο τη νίκη του στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου για την 1η αγωνιστική, αν δεν χάσει σήμερα, τότε είναι οριστικά πρώτος. Αναμένονται αρκετές αλλαγές από τον Πετράκη, αφού προτεραιότητα παραμένει το πρωτάθλημα.
Εκτίμηση: Ο Ηρακλής αποδεικνύεται ότι χτιστεί λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ο ΠΑΣ θέλει να δώσει συνέχεια και να μην πάθει ψυχολογικό πισωγύρισμα.
ΟΦΙ – Παναιτωλικός
Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Εθνικής ο ΟΦΙ και αυτό το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα. Παραμένει στην 1η θέση του ομίλου της και πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αυτή ήρθε κόντρα στον Αμπελακιακό, επικρατώντας με 2 – 0. Στο Κύπελλο παραλίγο να πετύχει μια ιστορική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, μένοντας στο 2 – 2 με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του αγώνα.
Σε πολύ κατάσταση και ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κατάφερε να πετύχει πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», έχοντας πέμπτο συνεχόμενο 2 – 1, τα τρία εκ των οποίων ήταν νίκες. Προσπαθεί ακόμα να βρει αγωνιστική ισορροπία, αφού και σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει, ο Παναθηναϊκός να νικήσει αύριο του ΑΟΧ/Κισσαμικού και να έχει μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Κρητικούς. Άρα πάει για φουλ επίθεση και ό,τι βγει. Παρ’ όλα αυτά, ο Δέλλας θα κάνει πολλές αλλαγές.
Εκτίμηση: Πρέπει να παίξει επιθετικά κόντρα σε μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης ο Παναιτωλικός. OVER 2,5.