Νυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ: Βίοι… αντίθετοι

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα κυνηγήσουν απόψε οι δύο ομάδες.
Νυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ: Βίοι… αντίθετοι

Με την αναμέτρηση Νυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ κάνει εκκίνηση απόψε η 15η αγωνιστική της Bundesliga στη Γερμανία.

Επιστροφή στις νίκες για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη επιθυμούν οι γηπεδούχοι, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν το θετικό αποτέλεσμα για να μη χάσουν επαφή με την πρώτη εξάδα.

Τα προγνωστικά μου

Nυρεμβέργη – Βόλφσμπουργκ : 2 (2,15)

Ανάλυση

Με την… αξιοπρεπή ήττα (3-0) έφυγε από την έδρα της Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική η Νυρεμβέργη, συμπληρώνοντας έτσι 8 σερί ματς χωρίς νίκη. Γενικά, το εύρος του σκορ είναι τιμητικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έδειξαν μια τελείως παθητική εικόνα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι ήθελαν, όχι ότι θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι καλύτερο βέβαια! Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα με τον κόουτς Κέλνερ, αφού η διοίκηση δείχνει να τον στηρίζει. Εντός έδρας, οι Φράγκοι είναι σαφώς καλύτεροι, όμως αυτό θα πρέπει να αρχίσει να αποδίδει κιόλας με τα ανάλογα αποτελέσματα. Σήμερα θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν καταρχάς στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μπορέσουν να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία βρίσκονται εκτός λόγω υπεροχής στην ισοβαθμία έναντι της Στουτγάρδης. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένει ο ηγετικός χαφ Μπέρενς και οι αμυντικοί Βαλεντίνι και Λέβεν, ενώ στο βασικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσει ο στόπερ Έβερτον. Ο Ίσακ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Aπό την άλλη μεριά, η Βόλφσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη Χόφενχαϊμ, έχοντας σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να το γυρίσει όμως τελικά πιέστηκε πολύ και ισοφαρίστηκε. Αυτό πα΄ντως ήταν το τρίτο ματς χωρίς ήττα για την ομάδα του Λαμπαντία ο οποίος βέβαια έχει να κάνει αρκετή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Εκτός έδρας, οι “λύκοι” εμφανίζονται αρκετά απειλητικοί μέχρι τώρα και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα, ώστε να πάρουν κι άλλους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν να μείνουν κοντά στην πρώτη εξάδα. Στα αγωνιστικά, αμφίβολος είναι ο Μεχμέντι, όπως και ο μπακ Ρουσιγιόν και ο μέσος Ρετσμπετσάι. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Μπρουκς και Γουίλιαμ που εξέτισαν τις ποινές τους.

Πιθανές ενδεκάδες

Νυρεμβέργη (4-2-3-1)

Μπρέντλοφ
Μπάουερ
Εβέρτον
Μάργκραϊτερ
Λάιμπολντ
Έρας
Πέτρακ
Κερκ
Κούμπο
Μισιτζάν
Ίσακ

Βόλφσμπουργκ (4-3-3)

Κάστεελς
Γουίλιαμ
Κνόχε
Μπρουκς
Ρουσιγιόν
Άρνολντ
Γκιλαβογκί
Γκέρχαρντ
Μάλι
Βέγκχορστ
Γκίντσεκ

Eκτίμηση

Η Νυρεμβέργη δε δείχνει σε καθόλου καλή κατάσταση και σίγουρα θα δυσκολευτεί απόψε. Από την άλλη, η Βόλσφσμπουργκ φαίνεται ότι εκτός έδρας παίρνει αυτό που θέλει με περισσότερη ευκολία. 2

Σε ενδιαφέρει