Θέλτα – Λεγκανές: Κόντρα φορμαρισμένων

Ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Ισπανίας με δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες.
noticia normal

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Θέλτα και τη Λεγκανές ανοίγει το πρόγραμμα της16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισπανίας

Φορμαρισμένες οι δύο ομάδες που προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Θέλτα – Λεγκανές: 1 (1.87)

Ανάλυση

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κατέγραψε στο κοντέρ της η Θέλτα, καθώς επικράτησε με σπουδαίο τρόπο της Βιγιαρεάλ με 3 – 2 εκτός έδρας. Κατάφερε να σοκάρει τους γηπεδούχους και μέσα σε 7 λεπτά να πετύχει τρία γκολ (44’, 49’, 51’) κλειδώνοντας ουσιαστικά το τριποντο ή τυυλάχιστον έτσι πίστευε. Η Βιγιαρεάλ μείωσε σε 3 – 2, ενώ στο 92’ είχε και δοκάρι, με τη Θέλτα τελικά να παίρνει το τρίποντο και να ανεβαίνει βαθμολογικά. Κάπως έτσι ο Καρντόσο κερδίζει θετικά σχόλια στα πρώτα του ματς στον πάγκο της ομάδας. Στο «Μπαλαΐδος» έχει 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 2 ήττες. Καμία ουσιαστική απουσία για το σημερινό.

Μονομαχία δύο φορμαρισμένων ομάδων! Θέλτα η Λεγκανές; 

Άρχισε προβληματικά τη σεζόν, αφού παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αλλά η Λεγκανές του Πελεγκρίνο αρχίζει λίγο και φτιάχνει χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση. Πέντε σερί ματς χωρίς ήττα. Στο τελευταίο φιλοξένησε τη Χετάφε σε ένα μίνι μαδριλένικο ντέρμπι, ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση, αλλά τελικά η… μπίλια έκατσε στο 1 – 1, σε αποτέλεσμα που θεωρείται και είναι γκέλα. Κρατάει, βέβαια, τα θετικά ο Αργεντινός τεχνικός και δοκιμάζεται για την αποψινή δοκιμασία σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Εκτός ο Νιόμ, αμφίβολος ο Ρουμπέν Πέρεθ, εκτός και ο Ταρίν. Κανονικά στην ενδεκάδα ο Σιόβας.

Πιθανές ενδεκάδες

Θέλτα (4 – 2 – 3 – 1)

Μπλάνκο

Μάγιο

Κόστας

Αραούχο

Χουανκα

Χοθαμπέντ

Οκάι

Άσπας

Μπράις

Μπουφάλ

Γκόμες

Λεγκανές (3 – 4 – 1 – 2)

Κουέγιαρ

Μπουστίνθα

Ομερουό

Σιόβας

Χουάνφραν

Βέσγα

Γκουμπάου

Σίλβα

Όσκαρ

Ελ Νεσίρι

Καρίγιο

Εκτίμηση

Η Θέλτα έχει αρχίζει και παίζει στα πραγματικά της στάνταρ και με βάση την ποιότητα που διαθέτει. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το σερί που έχει κάνει η Λεγκανές. Άσος.

Σε ενδιαφέρει