Ίντερ – Αϊντχόφεν: Το σώμα στην Ιταλία, το μυαλό Βαρκελών

Τη νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν θέλει η Ίντερ και έπειτα περιμένει τα ευχάριστα νέα από τη Βαρκελώνη από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ.
inter psv

Το σώμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», το μυαλό στη Βαρκελώνη…

Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στην Ίντερ, καθώς θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν, αλλά θέλει ταυτόχρονα απώλεια βαθμών της Τότεναμ στο «Καμπ Νου» κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Μπαρτσελόνα.

Σέντρα στις 22:00.

Τα προγνωστικά μου

Ίντερ – Αϊντχόφεν: 1 & UNDER 3,5 (2,49)

Ανάλυση

Με τη διαφορά που έχει πάρει πλέον η Γιουβέντους στην Ιταλία, για την Ίντερ δεν φτάνει πια η παρηγοριά της καλής εμφάνισης, αλλά το αποτέλεσμα. Αυτό το είχε τελικά η Γιούβε στο μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη Παρασκευή. Χωρίς να κάνει πολλά, εκμεταλλεύτηκε μία από τις λίγες ευκαιρίες που έκανε η Γιουβέντους και στο 66’ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 0 με γκολ του Μάντζουκιτς ενώ η Ίντερ είχε ένα δοκάρι με τον Γκαλιαρντίνι. Οι «νερατζούρι» έχουν μείνει πλέον στο – 6 από τη Νάπολι και λογικά θα έχει ακόμα μία σεζόν που θα περιοριστεί απλά στην 4άδα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ «λύγισε» τελικά από την Τότεναμ στο 80’ στο «Γουέμπλεϊ» και πλέον όλα θα κριθούν στα αποψινά ματς, με την ισοβαθμία κόντρα στους Λονδρέζους να μην ευνοεί. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, πλην των Ντάλμπερτ, Γκαλιαρντίνι, Ζοάο Μάριο, που είναι εκτός λίστας, δεν υπολογίζεται ο Βεσίνο, ενώ ο Ναϊνγκολάν θα έρθει πιθανότατα από τον πάγκο. Αναγκαστικά στον άξονα θα πάει ο αριστερός μπακ, Ασαμόα και αριστερά θα πάει ο Ντ’ Αμπρόζιο.

Νίκη και περνάει η Ίντερ ή μήπως όχι; 

Έπρεπε να δώσει απαντήσεις η Αϊντχόφεν μετά την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ και η ομάδα του Φαν Μπόμελ το έκανε ακριβώς όπως έπρεπε. Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη με 6 – 0 κόντρα στην Εξέλσιορ και φυσικά το παιχνίδι δεν αντέχει σε οποιαδήποτε κριτική. Είναι στο +2 από τον Άγιαξ και το Σάββατο έχει εκτός έδρας ματς με τη Χέρακλες. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν τερματίζει τελευταία, επειδή ήταν κακή, αλλά ήταν σε έναν όμιλο που δεν μπορούσε να έχει κάποιον πραγματικό στόχο. Ωστόσο, κρατά το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια της ήταν άκρως ανταγωνιστική, ακόμα και στη Βαρκελώνη. Στο τελευταίο ηττήθηκε εντός έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2 – 1, σε ένα παιχνίδι που και η ισοπαλία δεν θα ήταν άδικο αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά πλάνα, εκτός ο βασικός σέντερ μπακ Σβάαμπ.

Πιθανές ενδεκάδες

Ίντερ (4 – 2 – 3 – 1)

Χαντάνοβιτς

Βρσάλικο

Ντε Φράι

Σκρίνιαρ

Ντ’ Αμπρόζιο

Μπρόζοβιτς

Ασαμόα

Πολιτάνο

Μπόρχα Βαλέρο

Πέρισιτς

Ικάρντι

Νάπολι (4 – 3 – 3)

Ζουτ

Ντούμφρις

Σέινσμπουρι

Φίρχιβερ

Ανχελίνιο

Περέιρο

Ροζάριο

Χέντριξ

Λοσάνο

Ντε Γιονγκ

Μπέρχβαϊν

Εκτίμηση

Μία απλή νίκη και στη συνέχεια θα έχει το μυαλό της στη Βαρκελώνη η Ίντερ. Δεν χρειάζεται να πατήσει και το γκάζι. Έτσι κι αλλιώς, και η Αϊντχόφεν, θέλει να παίξει και για το αποτέλεσμα, ώστε να μαζέψει κανέναν βαθμό περισσότερο.

Σε ενδιαφέρει