Α’ Γαλλίας: Το ματς της χρονιάς για Γκινγκάμπ

Δύο ματς διεξάγονται μόνο απόψε στη Γαλλία λόγω της αδυναμίας της αστυνομίας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αναμετρήσεων όσον αφορά την ασφάλειά τους.
DFCO EAG

Ο ματς της χρονιάς για την Γκινγκάμπ απόψε κόντρα στην Αμιάν. Λειτουργεί καλύτερα εκτός έδρας η Ρεν.

Γκινγκάμπ – Αμιάν

Η Γκιγνκάμπ παίζει τα ρέστα της απόψε κόντρα στην Αμιάν, αφού σε περίπτωση νέας ήττας ετοιμάζει βαλίτσες. Πάλεψε εκτός κόντρα στη Ντιζόν, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Μία μόνο ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφστα. Ο Γκουβερνέκ από τη μέρα που ανέλαβε νίκη δεν έχει δει. Απόψε έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του. Η Αμιάν παραπαίει με τρεις σερί ήττες και τέρματα 1-8. Καμία ελπίδα ανάσας. Κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στη Μονακό. Δίκαιη ήττα με 2-0. Τέσσερα no goal στα πέντε τελευταία. Εξι ήττες στις οχτώ φετινές της εξόδους. Ο Κονατέ λείπει στην επίθεση και της στοιχίζει σε μεγάλο βαθμό. Τώρα ή ποτέ για την Γκινγκάμπ. Παίζει το ματς της χρονιάς απόψε. Θα της δώσω την τελευταία ευκαιρία.

Ρεν  – Ντιζόν

Μεγάλο διπλό για τη Ρεν επί της Λυών με 2-0. Απίστευτη εμφάνιση στην κόντρα. Πιέστηκε αρκετά, αλλά άντεξε και χτύπησε σε κομβικά σημεία. Τέσσερα goal/goal στα πέντε τελευταία ματς. Στην έδρα της παίζει πιο συγκρατημένα. Είναι γενικά ομάδα της κόντρας. Η Ντιζόν μετά από πέντε αγώνες δίχως νίκη κέρδισε την Γκινγκάμπ με 2-1. Ευτυχώς που έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας τραγικό λάθος και σκόραρε γιατί αλλιώς ούτε την ουραγό εν θα κέρδιζε. Μόνο στον έναν από τους οχτώ τελευταίους αγώνες της κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της. Δύο σερί ισοπαλίες με 1-1 και 2-2 έχει στην έδρα της Ρεν. Δεν παίζει ο αναντικατάστατος μέσος Λοτόα λόγω τιμωρίας. Σε καμία περίπτωση δεν έχει αξία ο άσος στα επίπεδα του 1.55 για μια νωθρή εντός έδρας Ρεν. Αντιθέτως το goal/goal αποτελεί πρόκληση και πληρώνει πάνω από 1.80.

Σε ενδιαφέρει