Βραζιλία: Ελάχιστο ενδιαφέρον στο φινάλε

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Βραζιλίας με όλο το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μάχη της παραμονής.
Βραζιλία: Ελάχιστο ενδιαφέρον στο φινάλε

Ελάχιστα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, με το κίνητρο να εντοπίζεται στη μάχη της παραμονής.

Ανάλυση

Σεαρά – Βάσκο Ντα Γκάμα

Κατάφερε να πάρει τον βαθμό από την Ατλέτικο Παραναένσε η Σεαρά, καθώς απέδρασε με το τελικό 2-2. Προηγήθηκε, μάλιστα, στο σκορ, στη συνέχεια δέχθηκε δύο απανωτά τέρματα, αλλά με γκολ στο 83’ πήρε έναν βαθμό, που σήμανε και την οριστική της παραμονή στην κατηγορία. Επτά συνεχόμενα ματς εντός έδρας χωρίς ήττα.

Είχε απέναντί της της Παλμέιρας η Βάσκο, που ήθελε τη νίκη για το πρωτάθλημα και τελικά λύγισε στο 72’, όταν ο Ντέιβερσον διαμόρφωσε το τελικό 0 – 1. Έτσι παραμένει στην τσίτα για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς σήμερα θέλει ισοπαλία ή νίκη για να μείνει στην κατηγορία.

Εκτίμηση: Υπάρχει διαφορά κινήτρου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για αυτό επιλέγουμε το διπλό.

Ποιες ομάδες θα μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία; 

Σαπεκοένσε – Σάο Πάολο

Παρά τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Κορίνθιανς, η Σαπεκοένσε έμεινε στο 0 – 0 και έτσι μέχρι σήμερα παραμένει σε εγρήγορση για την παραμονή της στην κατηγορία. Θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει, χωρίς να την ενδιαφέρουν τι κάνουν οι άλλοι, ειδάλλως με ισοπαλία θέλει γκέλα από Αμέρικα Μινέιρο και Σπορτ Ρεσίφε.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Σάο Πάολο, αφού έχει ξεκάθαρο πρόβλημα αγωνιστικού πλάνου και έτσι έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε. Μάλιστα, είχε και χαμένο πέναλτι με τον Νενέ, άρα τίποτα δεν της πάει καλά, με αποτέλεσμα ακόμα και η 4η θέση να μην είναι σίγουρη, αφού πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Γκρέμιο.

Εκτίμηση: Πολύ μεγάλο το κίνητρο της Σαπεκοένσε και με μεγάλο πάθος μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει με αντίπαλο τη Σάο Πάολο. Άσος.

Σε ενδιαφέρει